Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Universitatea din Windsor este o universitate cuprinzătoare, centrată pe elev, cu mai mult de 16.500 de elevi înscriși într-o gamă largă de programe universitare și postuniversitare, inclusiv mai multe școli profesionale, cum ar fi Legea, afaceri, inginerie, educație, Nursing, Kinetics Umane și Asistență Socială. Noul Centru Ed Lumley pentru Inginerie Inovare, cel mai mare proiect de capital în campus până în prezent, a deschis in toamna anului 2012 ca un hub de clasă mondială pentru inovare, oferind cele mai noi tehnologii de predare la clasă, o curte industrială pentru munca de colaborare cu regiunea și 80 laboratoare de cercetare. Pentru a se vedea campusul nostru frumos, click aici pentru a lua un tur virtual.

UWindsor va extinde campusul sau în miez centru, atunci când școlile de arte vizuale, muzică, asistență socială, programul de producție de film și Centrul de executiv și Professional Education, se mute în clădiri istorice renovate în 2015.

Universitatea din Windsor este situat lângă cele mai aglomerate de trecere a frontierei internațional din America de Nord, unde autostrada Ontario 401and Michigan I-75 întâlni, și se confruntă cu una dintre cele mai frumoase waterfronts Canada pe râul Detroit. Această locație vorbește măreția UWindsor ca instituție orientată pe plan internațional, multi-disciplinat, care permite în mod activ o diversitate largă de studenți, profesori și personal pentru a face o lume mai bună prin educație, de studiu, de cercetare și de angajament.

De această diversitate, Universitatea favorizează o atmosferă de cooperare strânsă între facultate și studenți, creând o atmosferă unificatoare de excelență în toate facultățile sale de a încuraja învățarea pe tot parcursul vieții, de predare, cercetare și descoperire.

caracteristicile sale de bază de deschidere, căldură și sprijin face la Universitatea din Windsor o comunitate extrem de primitoare pentru elevii și de facultate din Asia, Europa și Africa - sau de la doar în jos pe stradă. Există mai mult de 110.000 de absolventi UWindsor, cu 35.000 de viață în regiunea Windsor-Essex.

Programe predate în:
  • Engleză

UWindsor Programs, People, and Potential

University of Windsor
Address
401 Sunset Avenue Windsor, Ontario N9B 3P4 519-253-3000
Windsor, Ontario, Canada
Website
Număr de telefon
+1 519-253-3000
Address
Thunder Bay, Ontario, Canada
Număr de telefon
undefined