University of New Brunswick College of Extended Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre CEL

Misiunea noastră: să dezvoltăm și să oferim o programare inovatoare, transformatoare pentru cursanții de toate vârstele și toate mediile.

Universitatea din New Brunswick oferă programe de educație continuă începând din 1950. În 2002, UNB a înființat Colegiul de Învățământ Superior (UNB CEL), pentru a oferi educație continuă și dezvoltare profesională cursanților adulți, precum și programare online pentru persoane fizice în organizații publice, la nivel local, național și global.

UNB CEL se angajează să ofere cursuri și programe de calitate, relevante, împreună cu soluții personalizate de instruire și servicii care duc la creșterea și dezvoltarea personală și organizațională. Prin parteneriate inovatoare, UNB CEL dezvoltă programe care contribuie la nevoile sociale, culturale și de dezvoltare economică ale canadienilor din Atlantic și dincolo de acestea.

Serviciile noastre acoperă întreaga gamă, de la analiză și planificare până la proiectare și dezvoltare, la livrarea și administrarea oportunităților de învățare de-a lungul vieții pentru petrecerea timpului liber, carieră și pregătire profesională, absolvirea gradului și online pentru programele de creditare.

Locații

Fredericton

Address
3 Bailey Drive
P.O. Box 4400

E3B 5A3 Fredericton, New Brunswick, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră