University of Manitoba

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră, viziune și valori

MISIUNE Pentru a crea, păstra, să comunice și să aplice cunoștințele, contribuind la cultural, social și economic bunăstarea oamenilor din Manitoba, Canada și lumea.

VIZIUNE Pentru a avea loc nostru printre universitățile de frunte printr-un angajament de cercetare transformațională și burse de studiu, precum și inovatoare de predare și învățare - întărită în mod unic prin cunoaștere și perspective indigene.

VA lues Pentru a realiza viziunea noastră, avem nevoie de un angajament față de un set comun de idealuri. Universitatea din Manitoba valori: Libertatea academică, responsabilitate, colegialitate, capitalului propriu și incluziune, excelență, inovație, integritate, respect, și durabilitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Licenţă » Vedea BSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Nursing

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Canada Winnipeg

Bachelor of Nursing este oferit într-o comunitate, care se caracterizează printr-un mozaic de grupuri culturale. Curriculum-ul oferă studenților o bază solidă în teorie. practica clinică permite elevilor să aplice abilitățile lor și tehnici în medii reale, astfel oferind îngrijire încât absolvenții noștri oameni în întregime a vizualiza lor atunci când furnizează un serviciu esențial pentru sănătatea și bunăstarea comunității. [+]

Bachelor of Nursing este oferit într-o comunitate, care se caracterizează printr-un mozaic de grupuri culturale. Curriculum-ul oferă studenților o bază solidă în teorie. practica clinică permite elevilor să aplice abilitățile lor și tehnici în medii reale, astfel oferind îngrijire încât absolvenții noștri oameni în întregime a vizualiza lor atunci când furnizează un serviciu esențial pentru sănătatea și bunăstarea comunității.

opţiuni de studii BN Bachelor of Nursing - 4 ani MN Masters of Nursing cursuri interesante Furnizarea de servicii medicale într-o societate mare diversitate culturală (include un tur de studiu în China) Perspective privind Nursing Sanatate Mintala Farmacologie, in Nursing Practice Oportunități profesionale Asistent medical specializat clinică analist de politica de sanatate Asistent social Consultant Sănătate publică Nurse Sora școală Nurse de călătorie Cercetător Ceea ce este unic despre acest program la U de M? ... [-]