University of Toronto

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in 1827, Universitatea din Toronto are una dintre cele mai puternice facultăților de cercetare și predare în America de Nord, prezentând studenți de top de la toate nivelurile, cu un mediu intelectual de neegalat în profunzime și amploare pe orice alt campus canadian.

Misiune

O Universitatea din Toronto se angajează să fie o universitate importantă pe plan internațional de cercetare, cu licență, postuniversitare și programe profesionale de calitate excelenta.

Scopul Universității

O Universitatea din Toronto este dedicat promovarea o comunitate academică în care învățarea și bursa de fiecare membru poate înflori, cu protectie vigilent pentru drepturile individuale ale omului, precum și un angajament ferm pentru principiile egalității de șanse, echitate și justiție.

În contextul universitar unic, cea mai importantă a tuturor drepturilor omului sunt drepturile la libertatea de exprimare, libertatea academică, precum și libertatea de cercetare. Și noi afirmăm că aceste drepturi sunt lipsite de sens, cu excepția cazului în care implică dreptul de a ridica întrebări profund tulburătoare și provocări provocatoare la convingerile prețuite ale societății în general și a universității în sine.

Este acest drept al omului la radical, de predare și cercetare critică cu care Universitatea are o datorie mai presus de toate să fie preocupat; căci nu este nimeni altcineva, nici o altă instituție și nici un alt birou, în democrația noastră liberală modernă, care este custodele acestei drept cel mai prețios și vulnerabil a spiritului uman eliberat.

Obiectivele de la Universitatea din Toronto

O Universitatea din Toronto este determinat să se bazeze pe realizările sale din trecut și astfel spori cercetare și predare sale. Universitatea anticipează că aceasta va rămâne o universitate mare. Aceasta va continua să exploateze avantajele dimensiune prin încurajarea bursă într-o gamă largă de discipline în umaniste, științe sociale, științe și profesiile. Aceasta va continua să prețuiască moștenirea sa de colegii și universități federalizate care dau mulți studenți o acasă instituțional în cadrul Universității mare. Se va depune eforturi pentru a face campusuri sale setări atractive pentru activitatea științifică.

cercetare

Universitatea va continua să promoveze cercetarea de înaltă calitate. Universitatea se angajează să:

Asigurarea unui mediu favorabil de cercetare; Subliniind cercetare, publicare și contribuțiile profesionale conexe în definirea așteptărilor de carieră ale personalului profesoral; Asigurarea că facultăți și școli implicate în procesul de predare de licență, de asemenea, se angajeze în procesul de predare și cercetare absolvent; Menținerea o capacitate de a răspunde selectiv la noi domenii de cercetare în care acestea apar; Solicitarea de evaluare națională și internațională inter pares a calității programelor sale; Colaborarea cu alte universități, industrie, afaceri, profesiilor liberale, instituții, administrații din sectorul public, după caz, pentru obiective de cercetare; Furnizarea de informații, de bibliotecă și servicii de cercetare la cele mai înalte standarde internaționale.

învățătură

Universitatea va depune eforturi pentru a asigura că absolvenții săi sunt educați în sensul cel mai larg al termenului, cu capacitatea de a gândi clar, judeca obiectiv, și să contribuie constructiv la societate.

Universitatea dorește să crească capacitatea sa de a atrage studenți din alte părți în Canada și în străinătate, cu convingerea că în timp ce acești studenți dobândi o educație prezența lor va îmbogăți experiența de elevi din comunitatea locală. În toate programele sale de predare, Universitatea se angajează să:

Realizarea cele mai înalte standarde academice; Atragerea de studenți ale căror abilități și aspirații se potrivesc programelor disponibile; Răspunzând la nevoile unei populații elev diversă; Asigurarea cele mai bune facilități posibile, bibliotecile și materialelor didactice; Insistând asupra importanței predare în așteptările de carieră ale cadrelor didactice, recunoașterea excelenței în predare și oferirea de oportunități pentru îmbunătățirea procesului de predare; Asigurarea că personalul profesoral în mod normal învăța atât absolvent și studenți; Continuarea să atragă studenți din alte provincii ale Canadei și din străinătate; 8 Îmbogățirea experiența studenților prin cooperarea cu și asistarea acestora în realizarea obiectivelor educaționale în special ca acestea implică învățarea lor pe tot parcursul vieții și dezvoltarea carierei, de creștere fizică și emoțională și bunăstarea, nevoile lor, inclusiv cele speciale sau temporare , și activitățile lor culturale și recreative.

Campusuri

La Universitatea din Toronto, studenți, profesori și personal de studiu, muncă și de a trăi pe trei campusuri. Cu unele dintre arhitectura cele mai prestigioase și spațiu verde frumos în Toronto și zona Greater Toronto, și mai mult de 1.000 de activități extracurriculare la dispoziția studenților, U T oferă un mediu extraordinar în care să învețe și să lucreze.

Universitatea din Toronto se află într-una dintre mediile urbane cele mai vibrante din lume. Clasat pe locul orașul cel mai divers din America de Nord, Toronto și Greater Toronto zona înconjurătoare sunt dinamice, invitând zonele cu ceva pentru toată lumea. De la echipe sportive la evenimente culturale, festivaluri de la târguri de stradă, Toronto le are pe toate.

Există trei campusuri pentru a alege de la la U de T - Downtown Toronto (Sf. Gheorghe), Mississauga (în vest) și Scarborough (în est).

Mississauga (UTM)

Infiintata in 1967, la Universitatea din Toronto Mississauga (UTM) este U-al doilea cel mai mare divizie T cu o populație de studenți care totalizează peste 12.000.

Cu 15 departamente academice, un Institut de comunicare, cultură și Tehnologia Informației, 148 de programe și 89 de domenii de studiu, UTM oferă programe universitare și postuniversitare interdisciplinare studii.

Campusul are, de asemenea un mediu de cercetare vibrant și multe dintre facultate și cercetători sunt recunoscute pe plan internațional pentru munca lor inovatoare. Facilități premiat UTM sunt situate pe 225 de hectare de Greenbelt protejate de-a lungul râului de credit, la 33 de kilometri vest de U Downtown T lui Toronto (Sf. Gheorghe) Campus.

Downtown Toronto (Sf. Gheorghe)

Downtown Toronto (Sf. Gheorghe) campusul amestecuri arhitectura istorică și invitarea spatii verzi ca un fundal pentru o comunitate cu adevărat remarcabil.

Amplasat în centrul orașului Toronto, unul dintre orasele cele mai dinamice și diverse din lume, este un loc în care elevii, personalul și facultate se angajeze cu o viață academică vibrant și nenumărate activități co-curriculare.

Doar dincolo de campusul sunt evenimente in mai multe cartiere, și industriile care Toronto are de oferit. De la Scotiabank Nuit Blanche, un festival de artă anual care ruleaza de la amurg până în zori, la jocuri sportive într-una din facilitățile de înaltă performanță Centrului Varsity, acest locație este legată intrinsec de oferte culturale de renume ale orașului pentru a crea o experiență bogată și unică pentru toată lumea.

Scarborough (UTSC)

Educație experiențială este semnul distinctiv al Universității din Campus Scarborough Toronto (UTSC). Elevii obține un start cap pe viitorul lor, prin U TS numai programul de co-op, precum și stagii, hands-on de cercetare, implicarea in comunitate si o viata in campus vibrant.

Situat lângă repere naturale cu plecare din zona verde Toronto, campusul UTSC se confruntă cu o creștere dinamică. Noi Aquatics Centre și Field House reprezinta cea mai mare investiție din Canada în infrastructura sportivă de amatori, și se va deschide pentru Pan Am / Para Jocurile Panamericane din 2015.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BScs » Vedea Licenţă » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Onorează Bachelor Of Science în Stiinte Nutritionale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Canada Toronto

Stiinte nutritionale reprezintă o zonă interesant și provocator de studiu cu caracter interdisciplinar cu adevărat. Înțelegerea impactului de nutriție asupra sănătății și rolul său în boala se bazează pe o cunoaștere a proceselor metabolice implicate (cerințe nutritive și utilizarea), de chimia alimentelor (conservarea produselor alimentare, producția de alimente) și de factori sociali și comportamentali integrate în luarea în considerare a ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Stiinte nutritionale

Stiinte nutritionale reprezintă o zonă interesant și provocator de studiu cu caracter interdisciplinar cu adevărat. Înțelegerea impactului de nutriție asupra sănătății și rolul său în boala se bazează pe o cunoaștere a proceselor metabolice implicate (cerințe nutritive și utilizarea), de chimia alimentelor (conservarea produselor alimentare, producția de alimente) și de factori sociali și comportamentali integrate în luarea în considerare a obiectivelor naționale și internaționale de realizare a sănătății optime prin nutriție adecvată.

Programul Major

Pentru a obține o majore în Stiinte nutritionale, studentul urmează un program de studiu care definește 8 din cele 20 de cursuri necesare pentru un an de patru Onoruri Bachelor of Science (Hon.B.Sc.). Pentru celelalte cursuri care nu sunt definite în program, studentul trebuie să fie ghidate de obiective individuale de interes și de carieră. De exemplu, o intenție elev pe urmărește un grad absolvent în biochimie nutrițională ar sublinia cursuri de biochimie, în timp ce un student care anticipează ocuparea forței de muncă în aspecte de marketing de produse alimentare s-ar putea găsi cursuri în economie sau de afaceri de administrare mai adecvat. Studentul cauta cursuri adecvate pentru a finaliza gradul patru ani ar trebui să examineze Facultatea de Arte si Stiinta Calendar locuri de departamentele de Antropologie, Biochimie, Biologie, Botanică, Chimie, Economie, Geografie, Litere, Fiziologie și Zoologie.... [-]


Licenţă

Doctor In Medicina

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Canada Toronto

Cuprinzător Curriculum-ul nostru de patru ani transformă elevii în medici cu înaltă calificare și empatice. Primii doi ani, numit Preclerkship, să stabilească fundamentele prin învățare sală de clasă, în laboratoare de anatomie, prin cursuri și seminarii, precum și în comunitate. Abilitățile clinice sunt dezvoltate de timpuriu, oferindu-vă cu bazată pe pacient învățare de la un an. Anii trei și patru sunt cheltuite în clerkship, o serie de rotații prin ... [+]

Doctor in Medicina

Cuprinzător Curriculum-ul nostru de patru ani transformă elevii în medici cu înaltă calificare și empatice.

Primii doi ani, numit Preclerkship, să stabilească fundamentele prin învățare sală de clasă, în laboratoare de anatomie, prin cursuri și seminarii, precum și în comunitate. Abilitățile clinice sunt dezvoltate de timpuriu, oferindu-vă cu bazată pe pacient învățare de la un an. Anii trei și patru sunt cheltuite în clerkship, o serie de rotații prin cele mai importante specialitati medicale. Cu sprijinul de la spitale afiliate si centre medicale, elevii infiltrezi mai adanc in domenii cum ar fi pediatrie, geriatrie, medicina interna si psihiatrie. Rețeaua noastră de clasă mondială de spitale și site-uri de ingrijire clinice va conecta la descoperiri medicale de astăzi.... [-]