Citește Descrierea Oficială

Lumea se schimbă. Și așa este lumea afacerilor. La Telfer School of Management de la Universitatea din Ottawa ne-am înțeles că ceea ce contează merge dincolo de ceea ce se poate conta. Ne străduim să menținem o rețea de conexiuni de înaltă calitate - și ceea ce contează pentru noi este de a vă pune în centrul tot.

Orice ar fi că contează pentru tine, va punem la dispozitie toate mijloacele pentru a face un impact.

Noi impartasim cu tine legăturile strânse care le-am forjate cu absolventii nostri si comunitatea de afaceri, astfel încât să puteți învăța alături de lideri, directori și antreprenori care sunt la fel de strălucitoare ca acestea sunt inspira.

Noi impartasim cu voi expertiza cercetătorilor noștri, rețelele lor extinse, și parteneriatele cu organizațiile din comunitățile de afaceri locale, naționale și internaționale.

Programele noastre sunt concepute pentru a forma lideri influenți, manageri responsabili și cercetători inovatoare, care au un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, organizații și comunități. Oricare ar fi scopurile tale, suntem mereu aproape de a vă ajuta să ajungă la ei.

Profesorii noștri sunt recunoscute pe plan internațional pentru cercetarea lor de ultimă oră, din lor din caseta de gândire, iar conducerea lor a principalelor rețele de cercetare. Ei iau pe cele mai importante probleme cu care se confruntă liderii de afaceri de azi, anticiparea și găsirea de soluții la provocările de mâine, în toate domeniile de management, inclusiv trei domenii strategice: de analiză de business și a performanței, managementul sistemelor de sănătate, precum și inovarea și spiritul antreprenorial.

Situat în inima orașului Ottawa, școala noastră este mândru de origine academică a unor 4,300 studenți, 88 de membri ai facultăților cu normă întreagă, și peste 25.000 de absolventi. Acreditarile noastre din cele trei organizații internaționale cele mai exigente (AACSB, AMBA & EQUIS) subliniază recunoașterea noastră ca fiind una dintre școlile din lume de afaceri de top.

Domenii strategice de expertiză

Telfer School of Management definește o zonă strategică de expertiză (SAE) ca o platformă distinctă, relevantă și durabilă pentru atingerea reputației naționale și internaționale în cercetare, predare și de mobilizare.

Obiectivul este de a crea "spectru plin" EAG care variază de la bază și de cercetare, pedagogie pentru programul de livrare și de mobilizare aplicate.

Școala Telfer a identificat următoarele aspecte ca cele trei domenii strategice de expertiză:

Inovație și Antreprenoriat Sisteme de Management în Sănătate Analytics de afaceri și de performanță

Acreditărilor și Clasament

Telfer School of Management este una dintre cele doar 2 scoli de afaceri din Canada și una mai mică de 70 de scoli de afaceri din lume care a atins coroana tripla a acreditărilor.

Acreditarile International Business School asigură că elevii primesc o educație de calitate superioară. O instituție acreditată atrage nu numai mai mare de studenți de calitate, dar oferă, de asemenea, oportunități de cercetare mare, și permite recunoașterea la nivel mondial.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Telfer School of Management

Multidisciplinară, holistică și de perspectivă, doctorat Telfer în programul de management este unic, provocator și poartă așteptări mari pentru studenți. Studenții care ... [+]

Doctorat Telfer în Management este proiectat vizionar forma, cugetătorii influenți care au un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, organizațiilor și comunităților prin intermediul lor de cercetare. studenții noștri lucrează la cercetarea lor in colaborare cu profesori de renume international. Noi împărtășim cu studenții noștri expertiza cercetătorilor noștri, rețelele lor extinse, și parteneriatele cu organizațiile din comunitățile de afaceri locale, naționale și internaționale. Misiunea noastră este de a menține în mod constant rețelele de cercetare de înaltă calitate - și de a pune studenții noștri de la centrul de tot. Telfer de doctorat oferă studenților posibilitatea de a se specializa într-unul din cele cinci domenii:... [-]

Canada Ottawa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Telfer School of Management

Sistemele de sănătate sunt sisteme dinamice, care sunt de așteptat în mod constant pentru a oferi mai multe servicii cu aceleași sau mai puține resurse. Ne asigura că put ... [+]

A face o diferență

Sistemele de sănătate sunt sisteme dinamice, care sunt de așteptat în mod constant pentru a oferi mai multe servicii cu aceleași sau mai puține resurse. Ne asigura că putem satisface nevoile de asistenta medicala ale tuturor cetățenilor cere cercetătorilor talentați care se angajează studii originale să aducă schimbări transformative. Acești oameni se extinde nu numai o înțelegere și cunoaștere a sistemelor de sănătate noastre, dar, de asemenea, folosi concluziile lor pentru a dezvolta soluții care fac o diferență fundamentală în modul în care serviciile medicale sunt livrate.

La Școala Telfer de Management, înțelegem pe deplin influența dramatică acestor cercetători și munca lor are asupra vieții pacienților, activitatea furnizorilor de servicii medicale și direcția asistenței medicale. De asemenea, noi recunoaștem nevoie urgentă de mai multe-sisteme de sănătate calificat cercetători. De aceea, am creat Maestrul nostru de Science în Sistemele de sănătate.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Telfer School of Management

Pentru tine, un loc de muncă în managementul asistenței medicale este mult mai mult decât doar o opțiune de carieră printre multe altele. Ai o pasiune pentru sănătate. Po ... [+]

Pasiunea pentru sănătate

Pentru tine, un loc de muncă în managementul asistenței medicale este mult mai mult decât doar o opțiune de carieră printre multe altele. Ai o pasiune pentru sănătate. Posezi o dorință profundă și serioasă de a comite întreaga viață profesională la:

Îmbunătățirea serviciilor de sănătate rentabile Extinderea accesului pacientilor la asistenta medicala esentiale si tratamente de stat-of-the-art Promovarea prevenirii bolilor si comportamente sanatoase Asigurarea de personal de asistență medicală, sisteme și facilități de a spori tot mai mult calitatea vieții lider de sanatate canadian

Noi impartasim pasiunea. Pentru mai mult de 45 de ani, Școala Telfer de Management a jucat un rol vital în domeniul asistenței medicale din Canada prin pregătirea bărbați și femei talentați să-și asume funcții de conducere în toate domeniile și la toate nivelurile țării noastre în continuă schimbare, creșterea sistemului de asistență medicală complexă.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
16 - 28 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză