Citește Descrierea Oficială

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) este o instituție publică de învățământ superior care oferă 31 de programe de înaltă calitate, atât preuniversitare, cât și tehnice.

Studierea la CLL înseamnă accesul la numeroase activități sportive, socio-culturale și internaționale și mai multe servicii pentru a ajuta studenții să reușească. Are acces la reședințe din campus pentru a avea o experiență studențească în stil american.

Pentru a studia la LLL este să vă construiți proiectul de studiu înconjurat de o echipă de profesori accesibili, care sunt dedicați succesului studenților și care îi însoțesc pe tot parcursul carierei.

Studiul la CLL vizează trecerea într-un mediu sigur și stimulant, care îmbină beneficiile vieții urbane cu proximitatea ruralului.

Studiul la CLL deschide o mulțime de uși pentru o carieră extrem de provocatoare într-un oraș și într-o regiune cu una dintre cele mai scăzute rate de șomaj din Canada.

Programe predate în:
  • French (Canada)

Această școală oferă și:

Program Asociat

Cégep de Lévis-Lauzon

Atunci când starea noastră de sănătate o cere, primul profesionist pe care îl întâlnim este de obicei o asistentă medicală. Această persoană evaluează starea noastră de s ... [+]

Atunci când starea noastră de sănătate necesită, prima întâlnire profesională este , de obicei , o asistentă medicală sau asistentă medicală. Această persoană evaluează starea noastră de sănătate, decide asupra procedurii de urmat pentru a obține un diagnostic și un tratament; De asemenea, ne însoțește pe parcursul călătoriei noastre pentru a găsi sănătate.

Mai mult decât să ne îngrijească, asistenta ne ajută să prevenim răni, boli și probleme de sănătate și suntem pe prima linie pentru a răspunde la întrebările și preocupările populației.

Ce învățăm noi?Funcționarea corpului umanOrganizarea sistemului de sănătate din Quebec și rolul diferiților actori ai acestuiaCompoziția și efectele medicamentelor, îngrijirilor medicale și tratamentelor paciențilorDiferite abordări pentru a interveni în mod corespunzător cu clienții, atât din punct de vedere fiziologic, psihologic și socialEste acest program potrivit pentru dvs.?Sunteți pasionați de domeniul medicalAveți un sentiment de ascultare, empatie și capacitatea de a stabili o relație de încredereAveți sentimentul de organizareAveți un spirit de analiză și sintezăPuteți să reacționați rapid și să luați deciziiVrei să ai un impact pozitiv în viața oamenilor"Bunăstarea altora mă îngrijorează"De ce să alegeți Lévis-Lauzon?Laboratorul Practic în NursingManechine de înaltă fidelitate care simulează diferite situații clinice întâlnite într-un mediu spitalicesc și care permit feedback dinamic care promovează învățarea elevilor în timpul muncii sale practiceCamere de proiecție pentru demonstrații live în timp realSupravegherea de către un tehnician de asistență medicală în timpul practicilor de laboratorStagii în spitale din regiunile Capitale-Nationale și Chaudière-AppalachesEvaluări stabilite în conformitate cu criteriile și standardele examenului de admitere al Ordre des infirmiers du Quebec (OIIQ)Experimentarea... [-]
Canada Levis
Septembrie 2019
French (Canada)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză