Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Paraíba Valley - Univap recunoscut de MEC în 1992, este o comunitate non-profit, de predare, de cercetare și extensie. Istoria Univap început din 1954 cu crearea Facultății de Drept Paraíba Valley.

Apoi alte facultăți au apărut ca urmare a nevoilor din regiune, în special în Sao Jose dos Campos, care a fost în creștere rapidă cu sosirea a numeroase industrii. Astăzi, Universitatea are mai mult de 40 de programe postuniversitare în diverse domenii ale cunoașterii, administrate de facultățile de drept, stiinte medicale, Inginerie, Arhitectură și Urbanism, Educație și Arte si Stiinte sociale și de comunicare. Ca o universitate oferă, de asemenea Educație Continuă și absolvent motivația propriu-zisă, șase programe de masterat și de doctorat trei grade.

Univap are la Campus Urbanova, cea mai mare infrastructura de la Universitatea: Institutul de Cercetare si Dezvoltare (IR & D), care prevede 44 de laboratoare, dotate cu inalta precizie si taiere dispozitive margine; Centrul de studiu Nature, care sintetizează Serpentarium, fluturele gradina Nursery medicinale Plante și Observatorul de Astronomie și spațiu Fizica. Are in prezent trei campusuri, 2 in Sao Jose dos Campos (Urbanova și Castejón) și 1 în Campos do Jordao (Platanus).

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Curriculum-ul este organizat pentru a asigura integrarea studenților care provin din medii diferite în domeniul sănătății, precum și pentru a promova respectarea de subie ... [+]

De-a lungul

Curriculum-ul este organizat pentru a asigura integrarea studenților care provin din medii diferite în domeniul sănătății, precum și pentru a promova respectarea de subiecte de bază și specifice, în baza Stiintei de Alimentatie si nevoilor nutriționale ale persoanelor fizice și populații.

Cunoștințele agregate peste formare posibil de performanță în numeroase domenii, de la cel mai tradițional la cel mai curent, cum ar fi pe bază de plante Medicina, Genome, Gerontologie.

Absolvenții Univap au generalist, cu scopul de securitatea alimentară și de îngrijire alimentare în toate domeniile de expertiză în Alimentație și Nutriție sunt prezentate fundamental pentru promovarea, menținerea și restabilirea sanatatii si prevenirea bolilor la persoanele sau populații .... [-]

Brazilia São José dos Campos
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză