Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Istoria Unigranrio a început în 1970, anul profesorul José de Souza Herdy creat Educație Asociația Fluminense (AFE), entitatea sponsor al apoi Colegii Unite Rio Grande. Contabilitate și Administrație - în 1972, au fost puse în aplicare primele cursuri universitare. Educație și limbi de cursuri început în anul următor, fiind creat în 1974, Centrul Educațional de Duque de Caxias (CEDUC) să acționeze ca College Application.

Anii 1980 a înregistrat crearea primele cursuri în domeniul sănătății - Stomatologie, Nursing si Farmacie - a urmat cursurile de Stiinte Biologice, matematică și chimie.

Actul de recunoaștere de la Universitatea din Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO sa datorat Decretul ministerial nr 940, publicat în Monitorul Oficial din 17 iunie 1994, și a fost apoi creat cursuri de drept, tehnologia informației și Secretariatul Executiv. În 1995 a intrat integra acest aruncat cursul de Medicina Veterinara si scrisorile de calificare portugheză-spaniolă, desigur.

Anii 1990 a luat act de formarea de Medicină și Fizioterapie cursuri, care au îmbogățit domeniul sănătății. În prima jumătate a 2000, Unigranrio lansat cursul de Educație Fizică. În 2003 el a creat Bachelor curs de Asistenta Sociala si numeroase tehnologii de învățământ superior, iar în prima jumătate a anului 2004, am început cursurile de licență de Nutritie, masterat în Arte Educație (Arte Vizuale) și Licențiat în istorie.

Astăzi Unigranrio are mai mult de 40 de cursuri universitare și Tehnologia de absolvire, 12 de unități în statul Rio de Janeiro.

Misiune

Promovarea calității vieții, cu actul de bază a procesului de învățământ.

Vedere

Este o instituție care oferă societății, străduindu într oferind o educație care participă în mod activ și permanent în comunitățile în care își desfășoară activitatea, precum și de a acționa ca agent de transformare socială, prin proiecte educaționale de, cercetare și extensie. Valori

Sunt valori cu care se confruntă Unigranrio: Credința - Libertatea - Peace - Solidaritate - Onestitate - Justiție - Demnitatea - Toleranță

Locații

Rio de Janeiro

Address
Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră