Citește Descrierea Oficială

CEUBAN - Centrul Unified Bandeirante-a început activitatea la 20 iunie 1968, sub vechiul nume al Societății Civile de Educație Fizică Santos.

• In aprilie 1969, a fost creat primul facultate - Facultatea de Educație Fizică, care a lucrat la sediul Football Club Brazilia. În prezent, Facultatea de Educație Fizică - FEFIS este instalat pe Campus II (Av. Contra. Nebias, 536); • Din 1972, ea a început să funcționeze Colegiul de educație și Human Sciences "Prof. Laertes de Carvalho "oferă cursuri în Pedagogie și Studii Sociale. În același an, el a început la Scoala de Business și Științe Administrative a Santos, cu cursuri în administrarea afacerilor și Administrarea Afacerilor, cu accent în comerțul internațional, primul astfel de curs în țară; • În 1976, instituția a creat Școala de Stomatologie de la Santos, oferind cursul de Stomatologie si expertiza in domeniile de proteză, endodontie, ortodonție și stomatologie pediatrică. Facultatea de Stomatologie, astăzi, oferă cursuri de specialitate în 12 zone, și se bazează pe diverse tipuri de clinici pentru îngrijire dentară la comunitate, ajungând la o medie de 500 de proceduri pe zi; • În anii '80, The UNIMES a început să studieze Economie (86), în cadrul structurii administrative și academice al Facultății de Științe administrative si comerciale. Chiar și în 1986, a făcut modificări în structura organizatorică, stabilirea fuziunea de la Scoala de Business și Științe Administrative Santos cu Facultatea de Economie. Această coaliție apare la Scoala de contabilitate; • În 1992 a început să ofere un alt curs de pionierat în regiune, curs de marketing. In anul 1996, el a stabilit cursul în Business Administration, cu accent în transport și logistică. In acest an, de asemenea, a început Facultatea de Științe inginerești și tehnologice, oferind cursuri de inginerie alimentară, Computer Engineering, informatică și inginerie de producție (chimie); • De asemenea, în anul 1996, a început la Facultatea de Medicină Veterinară, precum și primul Spitalul Universitar de Medicină Veterinară (Hovet), care funcționează în prezent în incinta Campus IV Morro da Nova Cintra; • In 1997, ea a inaugurat Școala de Drept. În același an (97), instituția a început activitățile Facultății de Științe medicale la Scoala de Medicina. Medicina a devenit un nucleu generator de de cunoștințe, căutând să integreze predare, cercetare și educație medicală continuă în regiune. Consolidarea operațiunilor sale în domeniul sănătății, în anul 2001, a fost creat cadrul Nursing care a fost oferit din 2002.

În cursul post-universitar, în plus față de cursuri specializate, care sunt orientate în special pentru sectorul de sănătate, Banca, de asemenea, a început să ofere cursuri în cunoștință de noi cursuri, care au fost consolidate. În plus, UNIMES are o diplomă de Master (terminat strict vorbind) în filosofie de Drept și difuză și drepturile colective oferite de Facultatea de Drept.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Formează medicul veterinar pentru a dezvolta acțiuni și rezultate s-au axat pe zona de Științe Agricole în ceea ce privește producției animale, producția de alimente, săn ... [+]

Formează medicul veterinar pentru a dezvolta acțiuni și rezultate s-au axat pe zona de Științe Agricole în ceea ce privește producției animale, producția de alimente, sănătatea animală și protecția mediului. Între competențe și dezvoltat acest aptitudini profesionale includ, de asemenea, activitățile sale în domeniul individuale medicina si medicina colectiv, de a gândi critic, să analizeze problemele societății și să caute soluții pentru acestea. Acestea ar trebui să fie, de asemenea posibilitatea de a dezvolta prevenire, promovare, protecție și reabilitare la nivel individual și colectiv.

Cursul de Medicină Veterinară UNIMES oferă cursuri de formare profesională în domenii specifice: sănătate animală și de producție, de sănătate publică, biotehnologie și de protecție a mediului. Aceasta asigură, de asemenea, un generalist, umanist, critic și reflexiv. Cursul are peste 15 ani de experiență în domeniul educației și 12 clase de uz veterinar instruit. Ea are, de asemenea, o facultate de înaltă calificare, compus din mai mult de 75% din profesori cu titrare de master sau doctor și medie de 12 ani de predare a cursului iese în evidență pentru formarea oferită de calitate și ocuparea forței de muncă de înaltă, atât în ​​sectorul privat, ca publică.... [-]

Brazilia Santos Dumont
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză