Citește Descrierea Oficială

Cruzeiro do Sul Educacional a fost fondată în 1965, în Sao Paulo și în prezent este format din Colegiul de Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; University Center Module, Caraguatatuba - SP; Centrul Universitatea din Districtul Federal, Brasilia - DF, City University din São Paulo, SP - SP, Universitatea Franca, Colegiul standard ridicat și Colegiul CTEC in Franca - SP, Colegiul San Sebastian și Colegiul Gooooool San Sebastian - Center din San Sebastian - SP, Facultatea Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; și, mai recent de Universitatea Fecioarei de Patronatul Centre, CEUNSP College, Colegiul Itu și Salto City College în orașele Itu și Salto SP.

Avantajul strategic al grupului este faptul de a lucra cu instituții, marci si diferite poziții ca piețele specifice și caracteristicile orașelor în care se menține instituțiile de învățământ. Toate instituțiile și păstra identitatea, fără a renunța la principiile și idealurile educației etice care ghidează acțiunile de Sud Educational Cruise, care se traduce în unele dintre cei mai buni indicatori academice între instituții de învățământ din Brazilia.

 • Mărci de top din prima evaluare instituțională externă a Ministerului Educației - MEC.
 • Cel mai bun curs de Arte Vizuale din São Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade.
 • Cursuri de top în Științe Sociale a Braziliei în examenul național de performanțele elevilor - Enade.
 • Cele mai bune cursuri de inginerie de producție în São Paulo, în Studiul National de performanțele elevilor - Enade.
 • Cel mai bun curs de terapie fizică a Sao Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade.
 • Cel mai bun Geografia desigur Brazilia la examenul național de performanțele elevilor - Enade.
 • Cel mai bun curs de istorie în Studiul National de performanțele elevilor - Enade.
 • Biomedicina: cel mai mare rating din MEC.
 • Medical: doar curs de São Paulo recunoscut cu conceptul maxim. În Brazilia, un membru pionier al oportunitati Global Health Learning - GHLO, un consorțiu creat de Asociatia Americana de Medical Colegii.

 • Cel mai bun program de licență, în conformitate cu CNPq.
 • Creșterea numărului de publicații științifice în ISI Web of Science.
 • Cel mai bun rating de aprobare în examinarea OAB-DF.
 • Cel mai bun loc în coasta Enade, la nord de São Paulo.
 • Mai mult de 200 de linii de cercetare instituționalizat.
 • 66 grupuri de cercetare înregistrate în CNPq.
 • 04 de doctorat și 11 de programe de master.
 • 51 burse pentru stiintific Inițierea CNPq.

Aceste caracteristici și realizări sunt rezultatul unui management angajat, structurată și partajate între cadrele didactice fondatori, membri ai comunității academice și profesioniști ai pieței recunoscute.

Scurt istoric

Povestea a început în 1965, când un grup de profesori tineri a creat o școală din Sao Paulo, Sao Miguel cartier Paulista: Colegiul de Crucea Sudului. Odată cu creșterea numărului de studenți și noi perspective în 1972, a fost autorizat pentru a oferi cursuri de gradul, cu crearea Facultății Cruzeiro do Sul. Acesta a fost inițiat de acolo, furnizarea de învățământ superior.

După 21 de ani de muncă grea și o mulțime de dăruire în 1993, vine recunoaștere din partea Ministerului Educației, care acordă Crucea Sudului cel mai înalt nivel între instituțiile de învățământ superior, titlul de la Universitatea.

De atunci, a fost inițiat o serie de acțiuni care să promoveze cercetarea științifică. Chiar și în anii '90, a fost implementat Programul de Burse pentru inițierea instituțional științific al Cruzeiro do Sul și a avut loc prima reuniune a Inițierea Științific al Universității.

Concentrându-se pe viitor și căutarea de soluții tehnologice care ar furniza o educație de calitate, cercetare în domeniul educației la distanță au fost efectuate, generând primele teste cu medii de învățare virtuale și crearea Education Center la distanță, actualul Cruzeiro Campus Virtual do Sul.

În căutarea pentru educație excelentă în 2001 a fost profesionalizarea Dean și pro-protopopiate, ceva nemaiauzit în contextul instituțiilor private de învățământ superior în Brazilia.

În același an, campusul Analia Franco, într-un cartier de lux din Sao Paulo, a fost inaugurat, dă dovadă dorința de a extinde zona de operare în oraș. În această perioadă, în semn de recunoaștere a activităților de extensie promovate de către instituția de la începuturile sale, Universitatea este lider de prima misiune internațională a Programului de parteneriat Universitatea din Mozambic - Africa.

Utilizarea de instrumente tehnologice aplicate la educație este instituționalizat cu utilizarea Blackboard, Graduate educație, și, de asemenea, cu dezvoltarea de EClass, mediului de învățare virtual, Cruzeiro do Sul Universitatea. Un alt pas important a fost includerea programului de licență de la Universitatea din Programul instituțional pentru inițierea științific al CNPq Exchange.

În 2004, două evenimente importante care marchează istoria Universității: la începutul activităților de libertate campus în zona centrală a orașului, și aprobarea primelor două maeștri: Stomatologie și Știință și Matematică predare.

Visul de a crea un grup de instituții private de învățământ superior care balizasse principiile și angajamentele etice la educație începe să prindă contur, cu achiziționarea modulului Centrul Universitar, cel mai mare și cel mai tradițional instituție de învățământ superior de Nord Paulista coasta .

Și consolidarea Universității a continuat cu deschiderea unui alt campus: campusul Pinheiros, pe zona de vest a São Paulo, și desfășurarea a două doctorate: Stomatologie și Știință și Matematică predare.

De asemenea, în 2008, un alt pas spre consolidarea Educational Cruise Grupul de Sud este dat, cu achiziționarea de Centrul Universitar din Districtul Federal, prima instituție privată de învățământ superior din Brasilia.

În 2012, orașul Universitatea din São Paulo, instituție tradițională și recunoscută pentru calitatea cursurilor lor în sănătate și pentru rolul său în educația la distanță, a intrat în Southern Cross Educație, astfel, extinderea de performanță a grupului în teritoriu și contribuind național, cu cunoștințele dobândite de peste 40 de ani de de existență, la îmbunătățirea constantă a cursurilor oferite de fiecare instituție membru al grupului.

A fost reținut în 2013, standard ridicat College, Colegiul Tehnic și Universitatea din Franca - UNIFRAN, care detine cei mai buni indicatori de calitate în rândul oficiale universități private din Brazilia.

Între 2014 și 2015, a devenit parte a grupului Colegiul San Sebastian - San Sebastian - SP, Goal Colegiul San Sebastian - San Sebastian - SP, Facultatea Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, Universitatea Centrul Our Lady of sponsorizare - Salto și Itu - SP, Colegiul CEUNSP - Salto - SP, Colegiul Itu - Itu - SP College si sari - sari - SP.

În prezent, cele opt instituțiile de învățământ superior oferă licență, postuniversitare și se confruntă cu programele la distanță și de informare, cu respectarea caracteristicilor locale și cererile. În acest fel, aduna instituțiile de învățământ superior academic relevante si marci recunoscute pe piețele lor respective sunt obiectivele de Sud Educational Cruise.

Programe predate în:
 • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Cursul oferă corpului studenților un proces de învățare practică care vizează piața profesională de către o facultate format din medici profesori care au o vastă experien ... [+]

De-a lungul cursului

Cursul oferă corpului studenților un proces de învățare practică care vizează piața profesională de către o facultate format din medici profesori care au o vastă experiență în domeniile lor de complexe atuação.No veterinare sunt practicate metode de predare, de cercetare, extensie, și îngrijire medicală și chirurgicală a animalelor mici și mari, completarea instruirii teoretice.

Structura sa de sprijin are trei camere de operare, opt clinici de ingrijire clinice, laboratoare clinice, creșterea animalelor și medicină preventivă, camere de autopsie și tehnica chirurgicală, laboratoarele de anatomie si microscopie, camera de fluid și industria de imagistica ( radiologie, ecografie si ecocardiografie), precum și mari de îngrijire a animalelor de curte, grajduri și cuști pentru păstrarea animalelor complexe și sub îngrijire. ... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Cursul oferă corpului studenților un proces de învățare practică care vizează piața profesională de către o facultate format din medici profesori care au o vastă experien ... [+]

De-a lungul cursului

Studentul dentar (viitor DDS) este un profesionist cu umanistă, critică și reflexivă în profesie, care lucrează la toate nivelurile de ingrijire a sanatatii orale, bazate pe principii etice și juridice, angajat la realitatea socială, cultural și economic al țării. Educația umanistă este esențială pentru profesioniști de sănătate, deoarece va acționa și se vor referi cu oamenii oferind numeroase situații interpersonale, care necesită pregătire în domeniile umaniste. Cunoașterea științifică va da pregătirea tehnică de student, cu pricepere și un comportament care să permită să decidă și să acționeze în condiții de siguranță și eficient în prevenirea și tratamentul bolilor orale și maxilo și promovarea sănătății generale a pacientului său. Stomatologie este o profesie care are grijă de sănătatea orală a oamenilor, care lucrează în preventive, curative și reabilitarea boli ale gurii. Studentul primește o educație care va permite sa diagnosticarea si tratarea bolilor orale și a bolilor sistemice cu manifestări orale. Astfel, în formarea lor, de învățare este necesară din diferite domenii de cunoaștere cu conținut de bază și profesională, care este predat cu predare abordare diferită. Cursul este oferit în campusurile din San Miguel și Liberty, sunt oferite în timpul zilei și al nopții, cu o durată de 8 semestre, au volumul de muncă total de 4007 ore. Munca piața profesională atunci când este o cale de ieșire pregătită să acționeze ca medic generalist sau generală, poate acționa într-una din următoarele domenii: sănătate publică; Endodontics: tratamentul de canal; Parodontologie: tratament gumă; Stomatologie: restaurări ale dinților; Proteza: Funcția... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
8 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Conheça a Universidade Cruzeiro do Sul