Citește Descrierea Oficială

O cale de creștere, realizări și succes!

Noi cei de la City University din Sao Paulo - UNICID, suntem o instituție model in panorama nationala, angajat la educație și inovare.

Faima și puterea am realizat în țară sunt rezultatul a 40 de ani de dăruire, actualizarea constantă și investiții mari în infrastructură.

Următoarele linii sunt un cont de modul în care am construit acest poveste de succes.

Am păstra în istoria noastră de gravitatea și obiectivul principal de a instrui profesioniști mai competente din 1972, atunci când instituția a fost creată de un grup de educatori condus de profesorul Remo Rinaldi. În acest moment, am fost încă cunoscut sub numele de Școala de zona de est a São Paulo (FZL).

Au fost primii pentru a instala de învățământ superior în cartierul São Paulo a Tatuapé, în partea de est a orașului, și, de asemenea, prima de a oferi cursului în fizioterapie în 1984, în curs de desfășurare ales ca fiind unul dintre cele mai bune din Brazilia de prestigioasa Ghidul Student, publicat de Editora luna aprilie.

În 1992, a recunoscut ca o universitate, am început să numim City University din São Paulo - UNICID.

În 1995, am pionier in curs jertfa Telecomunicații, cererea de multe alte instituții de învățământ superior sub îndrumarea MEC.

În anul 2000, toate student la Universitatea (Istorie, Educație, Literatură, Life Sciences, Matematică și Educație Fizică) a ajuns să fie introdusă în programul de formare cadrelor didactice, pentru a satisface politica educațională a MEC, care a recomandat o nouă dinamică într-o perspectivă interdisciplinară. Programul a devenit o referință în mediul educațional.

În timpul acestor patru decenii, ne consolidăm ne mult în domeniul sănătății și am început să fie considerat o referință în acest sens. La început, am oferit asistenta medicala, fizioterapie, stomatologie și în 2004 am început să ofere cursurile de Medicina si biomedicina, stabilite cu punctaj maxim pentru MEC. Astăzi, vom adăuga 32 de ani de experiență în domeniul și mai mult de 6000 de absolvenți și care acționează pe piață, ceea ce face cele mai aglomerate și cele mai prestigioase cursuri de sectoare profesionale.

În 2008, Constructie Mecatronica în inginerie electrică, Inginerie Civilă și Ingineria Mediului au devenit parte din lista noastră de cursuri universitare. În plus, am lansat noi cursuri de Tehnologie de licență în construcții, design grafic, printre altele.

În 2009, am început să ofere cursul de Arhitectură și Urbanism, care dă background solid și are accentul distincție pe durabilitate.

Alte puncte forte sunt clinicile noastre și laboratoarele noastre dotate cu echipamente de tehnologie foarte avansată și facultății noastre foarte experimentat și calificat. Învățați-angajament, avem nevoie de dăruire și să perceapă studenților și rezultatele profesori și căutarea constantă pentru știri și actualizări din zonă.

Suntem acum una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din țară care combina cunostintele solide de etică profesională și care merge întotdeauna în conformitate cu inovațiile de pe piața globală, oferind mai mult de 60 de cursuri universitare de licență și Tehnologia, cursuri postuniversitare Lato sensu și stricto sensu, în persoană, zonele de sănătate, de afaceri, de comunicare, Științe Juridice, extensie cursuri și parteneriate Programe exacte și turism, printre altele, și mai multe în Brazilia și în străinătate. În anul 2012, an de UNICID carantină, a marcat un moment de expansiune a instituției, care a devenit parte a Southern Cross Educație, compusă de Colegiul Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Center Module, Caraguatatuba - SP; Universitatea din Franca, Franca SP; Centrul universitar din Districtul Federal, Brasilia - DF, San Sebastian Colegiul, San Sebastian - SP; Facultatea Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Universitatea Fecioarei din centru patronaj, Salto și Itu - SP, și orașul Universitatea din São Paulo, São Paulo - SP, unindu-și forțele și crearea unei operațiuni mai puternică, competitivă și în măsură să ofere opțiuni educaționale mai bune pentru formarea profesională a studenților noștri

Va continua să scrie această istorie de mari realizări și succes!

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Curriculum permite parteneriate cu mai multe domenii și de formare serviçosExcelência: cel mai mare rating din Ministerul brazilian al Educației (MEC) și plasarea optimă ... [+]

Despre cursul Curriculum permite parteneriate cu mai multe domenii și de formare serviçosExcelência: cel mai mare rating din Ministerul brazilian al Educației (MEC) și plasarea optimă în Enade 2,010. Apartenența la domeniul sănătății a recunoscut de la Universitatea City of São Paulo - UNICID cursul biomedicina are curriculum modular. Propunerea este de a integra discipline de bază și discipline clinice în unități, cum ar fi modulul de agresiune și de apărare, care abordează Patologie conținut, microbiologie, imunologie, Parazitologie între diferite outros.Metodologia. Întreaga abordare a curriculum-ului de conținut utilizează o metodologie activ de predare și învățare poate stimula viitor biomedicala pentru a dezvolta gândirea critică pregătirea lui pentru domeniul profesional. Prin urmare, încurajăm elevul să învețe să învețe și să învețe de a face, obtinerea astfel mai bine de formare și calificare profissional.Parcerias cu institute de cercetare și laboratoare. În acest fel, elevii au acces la o educație completă, care le va permite să lucreze în parteneriat cu institute de cercetare, dezvoltare tehnologică industrii, laboratoarele de diagnostic completa și de predictie a bolilor umane, precum și de mediu și alimente, studii / analize geneticii umane si biologie moleculara. Teoria în practică! În plus, finalizarea programului de sănătate interdisciplinar în Comunitate (Pisco), ale căror domenii de activitate sunt setările comunitare, echipele Universitatea Programului de sănătate de familie si servicii medicale primare, permite studenților să contact permanent cu populației și exercitarea profesiei de. Pregătindu-i astfel pentru a servi comunitatea, integrarea echipe de sanatate publica, efectuarea de planificare, supraveghere și control al programelor de... [-]
Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Apartenența la zona recunoscut de sanatate UNICID, la Scoala de Medicina foloseste diferite metode de predare-învățare, centrată pe elev. ... [+]

Despre cursul Excelenței în educație: cel mai mare rating din Ministerul brazilian al Educației (MEC). Apartenența la zona recunoscut de sanatate UNICID, la Scoala de Medicina foloseste diferite metode de predare-învățare, centrată pe elev. Învățare bazată pe Problemă (PBL - Problema de învățare pe bază) permite abordare interdisciplinară și cuprinzătoare a condițiilor de sănătate ale populației, subliniind atitudinea umanistă și etica pe profesiei și pacientul, în realitatea sistemului unitar de sănătate a Braziliei (SUS) . De la început, elevul este încurajat să dezvolte raționamente clinice și să învețe să ia decizii bazate pe dovezi științifice. În plus, efectuează internat în cele mai bune instituții de sănătate din oraș, cum ar fi Spitalul de stat funcționarilor publici, Spitalul Municipal de Copii pentru copii Isus și Maternitatea Leonor Mendes de Barros. Aplicație practică în diferite scenarii: unități de sănătate de bază, clinici ambulatoriu, camere de urgenta si spitalele de complexitate medie si inalta. ... [-]
Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
12 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză