Citește Descrierea Oficială

Centrul Universitar din Rio Grande do Norte (UNI-RN) este de a sponsoriza Liga Rio Grande do Norte Educație. Non-profit, dedicată exclusiv în scopuri educaționale, Liga învățământului a fost creat la 23 iulie 1911, împreună cu poetul fondator Henry Castriciano de Souza, educator și scriitor de mare merit. Primul Statutul Ligii a definit principalul său obiectiv: "... asista puteri pubian la toate atunci când se referă la educație și formare. "

În scopul de a oferi educație de sex feminin, Liga înființat Intern School Crăciun, la o septembrie 1914. Formate pe modelul de Ecoles ménagère Elveției, de Crăciun School intern reprezintă o piatră de hotar în răspândirea noului rol al femeilor in familie si in societate, si, in timp, adaptat la schimbările din societate și transformat în unitate modernă grădiniței, primar și secundar. În scopul de a furniza aceste niveluri de învățământ, de asemenea, de sex masculin, didactic Liga creat Complexului Educațional Henry Castriciano, școală mixtă, instalat la 15 martie, 1987.

Liga Rio Grande do Norte Predarea transformat, apoi, pentru furnizarea de învățământ superior. Astfel, la 28 aprilie 1997, prin ordin ministerial, semnat de presedintele Ozorio Bezerra Dantas, a fost creat la școală Natal pentru Dezvoltarea Rio Grande do Norte (FARN). Reprezentând Liga Educație, profesorul Noilde Ramalho invitat profesorul Daladier Persoana Cunha Lima a structura proiectului pedagogic al Colegiului nou înființate. Astfel, cu directorul profesorul Daladier, The FARN a fost instalat oficial la 25 februarie, anul 1999. oferit initial patru cursuri universitare.

În prezent, UNI-RN oferă 15 cursuri universitare, zece burlaci: Administrare, Arhitectură și Urbanism, contabilitate, drept, Nursing, fizioterapie, Nutriție, Psihologie, Sisteme de informare și educație fizică; de grade în Computer Science și Educație Fizică; precum și tehnologi în Management și rețele de calculatoare.

De asemenea, ele sunt în funcțiune, cu mare succes și caracterul de expansiune, cursuri post-absolvire 40 sensu în domeniile Management, Contabilitate, Drept, Inginerie, Tehnologia informației, Mediu, Sănătate și Servicii Umane.

Programe predate în:
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Bachelor of grad fizioterapie, la UNI-RN va avea un generalist, umanist, critic și reflexiv, agregate caracteristici tehnice și profesionale. ... [+]

scop Formarea personalului de a prezenta responsabilitate socială, capabil de a lucra cu privire la prevenirea, reabilitare și vindecarea oamenilor, promovând îmbunătățire a calității vieții acestora, niciodată abandonarea simțul său de investigație și reflexiv critic în căutarea de îmbunătățire a acesteia; pentru a dezvolta capacitatea de a promova o acțiune globală și integrată asupra sănătății, atenție la nevoile fizice, psihologice și sociale ale indivizilor, un fizioterapeut care are spirit antreprenorial și care știu cum să identifice și să intervină continuu în responsabilitatea sa socială, precum și să fie în măsură să recunosc rigoarea tehnico-științifică și uman în performanța profesională. Ieșire Profil ... [-]
Brazilia Natal
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză