FH Gesundheit - Health University of Applied Sciences Tyrol

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fes Gesundheit creează și comunică cunoștințele despre sănătate la nivel universitar. În acest sens, fh gesundheit reușește să-și îndeplinească mandatul de acordare a serviciilor medicale și de asistență socială în Tirol și să le facă legătura cu conținutul și dezvoltarea academică în domeniul profesional. De înaltă calitate, cercetarea aplicată servește sănătății și sănătății populației.

Cu o echipă de cadre didactice cu experiență, motivată și competentă în predare și un număr mare de locuri de pregătire practică, instituții partenere din Germania și din străinătate, fh Gesundheit pregătește în prezent mai mult de 1.000 de studenți în domeniul sănătății. În contextul unei educații universitare bine întemeiate, elevii dezvoltă abilitățile de care au nevoie pentru a se pregăti pentru sarcinile și provocările exigente ale vieții profesionale cotidiene și pentru colaborarea în echipe interprofesionale.

Despre noi:

  • Specializarea în programele de studii în domeniul sănătății și al celui social pentru îngrijirea instituțiilor de sănătate și asistență socială tiroleză
  • Conținutul și dezvoltarea academică în domeniul profesional
  • Promovarea interprofesionalității
  • De înaltă calitate, cercetarea aplicată care servește sănătății și sănătății populației

model

Grupul Gesundheit creează și comunică cunoștințe în conformitate cu standardele internaționale din domeniul sănătății. Responsabilitatea noastră este să oferim piața medicală cu persoane cu înaltă calificare.

Punem oamenii în centru

O imagine umanistă a lumii și a omului formează cultura noastră corporativă. Noi acționăm în funcție de viitor, responsabili și competenți din punct de vedere social. Predăm și trăim promovarea sănătății și învățarea pe tot parcursul vieții.

Formăm sănătatea

Studenții noștri dezvoltă competențe profesionale-metodice, științifice, social-comunicative și de auto-competență în contextul unei educații superioare orientate spre practică în domeniul sănătății. Dezvoltarea continuă a calității asigură actualitatea, relevanța practică și caracterul științific al programelor noastre de licență FH precum și cursurile de formare continuă.

Angajații noștri sunt experți dovediți în domeniul lor de expertiză și transmit cunoștințele actuale în conformitate cu cele mai recente descoperiri didactice. În plus, sănătatea FH are cadre didactice competente cu frecvență redusă, care sunt foarte familiarizate cu provocările speciale ale sistemului social și de sănătate.

Dezvoltăm cunoștințe

Ca instituție interdisciplinară, am stabilit standarde înalte în predare, cercetare și consultanță. O abordare antreprenorială asigură desfășurarea proiectelor de cercetare, precum și dezvoltarea de noi programe de studii postuniversitare și cursuri de formare continuă.

Suntem un partener recunoscut pentru instituțiile naționale și internaționale din domeniul sănătății și suntem într-un schimb științific cu instituțiile partenere de lungă durată, Universitatea de Medicină din Innsbruck, Leopold-Franzens-University Innsbruck și Universitatea privată pentru Științe ale Sănătății, Informatică și Tehnologie Medicală.

Oferim camere de gândire și învățare

Angajații și studenții noștri sunt sprijiniți de structuri și procese eficiente în îndeplinirea sarcinilor lor. Comunicarea deschisă și sistematică facilitează schimbul și dezvoltarea de noi cunoștințe. Proiectarea spațială și spațiale și sprijinul pentru studiul, predarea și cercetarea la fh gesundheit.

Creăm rețele

Elevii, absolvenții, angajații, lectorii cu frecvență redusă, formatorii practici și partenerii sunt ambasadori ai principiilor și valorilor noastre. În sensul învățării pe tot parcursul vieții, rămânem în legătură cu absolvenții.

proprietarii

Proprietarii de fhg - Zentrum für Gesundheitsberufe Tirol GmbH / fh gesundheit sunt Tirol Kliniken GmbH cu 74%, iar Universitatea Private de Științe ale Sănătății, Informatică Medicală și Tehnologie (UMIT) cu 26%.

Carieră la sănătatea FH

Sănătatea este competența voastră, educația și cercetarea sunt pasiunea voastră? La universitatea de sănătate / sănătate a tirolelor de științe aplicate din Innsbruck veți descoperi o mare varietate de sarcini care să îi însoțească pe elevi în drumul lor către o profesie de sănătate. Incorporați în echipe profesioniste, lucrați într-o instituție de învățământ modernă, care este conectată optim dincolo de granițele Tirolului.

Locații

Innsbruck

Address
Innrain 98
6020 Innsbruck, Tirol, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră