University of Southern Queensland (USQ)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Te gândești să studiezi în Australia? University of Southern Queensland (USQ) se mândrește cu oferirea celui mai bun sprijin posibil pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de studiu și de carieră. Studenții USQ se bucură de mici dimensiuni de clasă, spații de învățare colaborative și o suită de servicii de asistență pentru a îmbunătăți experiența de studiu. Cu studenți din mai mult de 80 de țări și programe și programe universitare acreditate, puteți alege să studiați pe campus, extern sau online.

Despre noi

Universitatea din sudul Queensland este o universitate dinamică dedicată furnizării de grade și programe de calitate într-un mediu flexibil și de susținere. În peste 50 de ani, USQ a devenit o instituție de predare și cercetare proeminentă, care oferă educație la nivel mondial din trei locații regionale: Toowoomba, Springfield și Ipswich. Avem de asemenea un hub de informare aflat în Stanthorpe.
Elevii noștri sunt predați de lectori care sunt lideri în domeniile lor, care, la fel ca programele noastre, sunt la curent cu aspectul în continuă schimbare al industriei. Suntem mândri că suntem numărul 1 în Queensland pentru absolvenții de muncă cu normă întreagă (Ancheta Destinațiilor Universitare, 2014-2016). Indiferent dacă studenții noștri studiază online sau în campus, accentul nostru este să le oferim un suport personalizat.
Fiecare elev are acces la ofițerii de relații cu studenții (SRO) ai USQ care îi pot sprijini prin călătoria lor de învățare.

Cursuri

Programele oferite la USQ sunt concepute în scopul pregătirii absolvenților recunoscuți pe plan internațional și calificați pentru industrie. La USQ, puteți studia la nivel de diplomă, de licență, de studii postuniversitare și de cercetare. De asemenea , puteți beneficia de cursurile noastre de dezvoltare profesională Single, Pathway programe și cursuri de limba engleză pentru a spori cariera ta.

Aproape 28.000 de studenți din întreaga țară și din întreaga lume aleg să studieze la USQ în domeniile:

 • Afaceri și Comerț
 • Creative Arts and Media
 • Educaţie
 • Inginerie și mediu construit
 • Sănătate și comunitate
 • Științe umaniste și comunicare
 • Tehnologia de informație
 • Legea și justiția
 • Științe
 • Cercetare
 • Programe de limbă și Pathway program în limba engleză
 • Dezvoltare profesională.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba este campusul universitar original și este bine echipat cu o gamă largă de facilități, care să satisfacă o gamă largă de nevoi ale studenților. Cea mai mare dintre cele trei campusuri ale USQ cu privire la mărimea sa, USQ Toowoomba oferă experiența completă în campus cu cazare rezidențială și o gamă largă de activități de viață studențească care completează programul academic.

USQ Toowoomba este situat într-unul din cele mai mari orașe din Australia, la doar o oră de patruzeci de minute de mers la vest de Brisbane și aproape de Aeroportul Toowoomba Wellcamp.

USQ oferă, de asemenea, un serviciu zilnic de intercampus cu autobuzul între USQ Toowoomba, USQ Springfield și USQ Ipswich, oferind studenților mai multe opțiuni și flexibilitate pentru a participa la cursuri în funcție de nevoile lor.

USQ Springfield

USQ Springfield este un campus proaspăt și modern situat în inima uneia dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere din regiunea Queensland.

USQ Springfield oferă o gamă largă de opțiuni de studii universitare și postuniversitare într-un cadru vibrant, la doar 25 de minute de Ipswich CBD, la 45 de minute de orașul Brisbane și la o oră de la Coasta de Aur.

Un centru de producție și performanță digitală pentru Universitatea, campusul include o instalație standard de difuzare a emisiunilor de televiziune și radio și spații de repetiție, precum și săli de predare colaborative, laboratoare noi.

USQ Springfield de clasă mondială simulator de zbor este primul de acest gen din Queensland. Simulatorul USQ este un jet de corp îngust, în care studenții de aviație pot replica un zbor în întregime, atât scenarii regulate, cât și anormale, în timp ce finalizează verificările și procedurile.

USQ Ipswich

Campusul USPS Ipswich se află pe un loc de patrimoniu într-unul din cele mai vechi orașe din Australia. Suntem parte din Ipswich din 2006, iar odată cu creșterea regiunii, ne extindem angajamentul față de regiune.

Campusul campus cu frunze din USQ Ipswich are viziuni mari în oraș, precum și o bibliotecă uimitoare care oferă o pădure tropicală vie. Campusul este la 55 de minute de orașul Brisbane, la o oră și la 15 minute de Coasta de Aur și este accesibil prin intermediul transportului public. Acasă la Școala de sănătate și bunăstare USQ, USQ Ipswich include facilități de pregătire paramedicală personalizate și noi laboratoare clinice de asistență medicală, terenuri de sport, o cafenea și o sală de gimnastică.

Pe net

Cu un studiu online la USQ, este mai ușor ca oricând un studiu să se potrivească cu viața ta. Ne concentrăm atenția asupra succesului studenților, astfel încât să vă fie mai ușor să vă potriviți gradele noastre accentuate în carieră, pe deplin acreditate, în viața voastră aglomerată. De fapt, suntem universitatea numărul unu din Queensland pentru absolvenți în muncă cu normă întreagă (Studii privind destinațiile pentru absolvenți, 2014-2016). Puteți studia cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă sau puteți schimba încărcătura de studiu pe măsură ce viața se schimbă pentru dvs. - clasa dvs. este la fel de aproape de computer.

Studenții noștri care aleg să studieze online sunt foarte mult o parte din comunitățile noastre din campus și sunt foarte bineveniți să fim în campus cu noi, precum și să profităm de o gamă largă de facilități și servicii de asistență pe care le oferim.

Studenții online își pot accesa sala de clasă flexibilă online, ceea ce îi permite să aleagă unde studiază când studiază și chiar modul în care studiază. Nu e de mirare că peste 75% dintre studenții noștri aleg să studieze prin acest mod.

Suport pentru studenți internaționali

 • Gratuit colectarea de aeroport și transferul la locuința dvs. pentru studenții noi venind
 • Colegii rezidențiale și cazare în afara campusului
 • Grupul de lucru internațional al studenților privind centrul de carieră USQ
 • Student bunăstarea, sănătatea, consilierea și bunăstarea
 • Suport și servicii multi-credință
 • Evenimente și activități frecvente ale studenților
 • Resurse pentru dizabilități.

Aflați mai multe informații despre serviciile USQ International.

Unde să stați?

Dacă intenționați să studiați în campus cu USQ, există o serie de opțiuni de cazare disponibile pentru a se potrivi fiecărui buget - toate în imediata apropiere a fiecărui campus al USQ. Aflați mai multe despre cazare cu USQ.

Sunteți gata să aplicați la USQ?

Aplicarea pentru a studia cu USQ este ușor! Aflați mai multe despre procesul de depunere a cererilor și începeți începerea cererii. Rețineți că nu există o taxă pentru depunerea cererii la USQ.

Cercetare

USQ se angajează să efectueze cercetări care nu sunt doar de relevanță academică, ci se angajează cu industria și părțile interesate și contribuie la inovarea care aduce beneficii comunităților noastre, națiunii și dincolo de aceasta.

Cheia culturii noastre de cercetare lucrează cu industria pentru a înțelege problemele cu care se confruntă sectorul și pentru a dezvolta în colaborare noi idei și tehnologii care au un impact real asupra unui beneficiu tangibil. Avem capacități semnificative de cercetare și expertiză în următoarele domenii;

 • Agricultura si agrobusiness
 • Astrofizică
 • Patrimoniul cultural și arheologie
 • Viața digitală
 • Științele mediului
 • Sănătate și științe comportamentale
 • Științe matematice și hipersonice
 • Ingineria materialelor și tehnologia de inginerie
 • Comunitatea regională și dezvoltarea economică

Suntem recunoscuți pe plan internațional pentru munca noastră în materialele și compozitele viitoare, colaborând îndeaproape cu partenerii din industria internațională și cu alte instituții de cercetare, pentru a stabili soluții viabile pentru mediul înconjurător pentru unele dintre cele mai mari mărfuri din lume.

USQ este, de asemenea, rapid în curs de dezvoltare ca un lider de cercetare la nivel mondial în sistemele agricole și gestionarea peisajelor rurale durabile, cu cercetarea în domeniile științelor mediului, științelor computaționale și matematice, științelor agricole și inginerie. Proiectele internaționale de cercetare din Asia ajută la îmbunătățirea irigației, a producției de legume și a comercializării cafelei, printre altele.

De la superfoods la supraviețuirea cancerului la nivel regional, cercetătorii noștri lucrează pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți prin intermediul cercetării noastre în domeniul sănătății. Proiectele includ abordarea nevoilor unice ale populației regionale și rurale cu cercetarea care acoperă sistemele de sănătate, știința și tehnologia, accesul și îngrijirea, infrastructura și inovarea. Cercetătorii USQ investighează, de asemenea, potențialul alimentelor funcționale de a inversa obezitatea umană și bolile inflamatorii cronice, oferind fundația pentru a oferi în cele din urmă beneficii optime pentru sănătate pentru a reduce riscurile asociate tulburărilor cronice de viață.

Studenții postuniversitare de cercetare de la USQ au acces la o gamă largă de facilități și sunt mentorat de către cercetătorii și partenerii noștri, pentru a promova un mediu dinamic și plin de satisfacții. Programele inovatoare ale USQ de studii superioare prin cercetare (HDR) lărgesc orizonturile studenților și le pregătesc pentru o carieră provocatoare în domeniile alese, pentru a-și spori abilitățile de angajare și de inovare.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Online DBA » Vedea Online Doctorat » Vedea Online Certificate de Absolvire » Vedea Online BScs » Vedea Online Cursuri » Vedea Online Licenţă » Vedea Online Masterat » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Law Juris Doctor » Vedea Programe Asociate » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mai mult

USQ's Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane) vă oferă o platformă ideală pentru extinderea și dezvoltarea cunoștințelor în cadrul serviciilor umane. Veți învăța tehnici de cercetare și le veți aplica în zona din sectorul de sănătate pe care sunteți cel mai pasionat. [+]

Sunteți gata să faceți următorul pas în cariera dvs. de sănătate?

USQ's Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane) vă oferă o platformă ideală pentru extinderea și dezvoltarea cunoștințelor în cadrul serviciilor umane. Veți învăța tehnici de cercetare și le veți aplica în zona din sectorul de sănătate pe care sunteți cel mai pasionat.

Sub îndrumarea cercetătorilor noștri de vârf, veți fi responsabili pentru planificarea și executarea unui proiect de cercetare relevant, care va rezulta din Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane) cu abilități de cercetare rafinate, precum și cunoștințe de specialitate în domeniul serviciilor umane.

De ce servicii umane?... [-]


Facultatea de Paramedicină

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Australia Springfield + 1 mai mult

USQ's Bachelor of Paramedicine vă va oferi abilități specifice care sunt unice pentru a fi paramedic și veți fi instruiți în domeniile de evaluare, analiză, luare a deciziilor și de lucru în situații dificile. [+]

Luați măsuri și începeți cariera paramedică

USQ's Bachelor of Paramedicine vă va oferi abilități specifice care sunt unice pentru a fi paramedic și veți fi instruiți în domeniile de evaluare, analiză, luare a deciziilor și de lucru în situații dificile.

De la primul an și de-a lungul gradului, veți finaliza plasamentele clinice cu serviciul de ambulanță Queensland și în alte regiuni de sănătate - pentru a obține experiențe practice.

În calitate de student paramedic, veți avea șansa de a vă îmbunătăți abilitățile în laboratoarele noastre de simulare a ambulanțelor și de formare de urgență.

Licențiatul nostru de Paramedicină a fost proiectat de personalul medical și paramedic de conducere care înțelege lumea reală a asistenței de urgență pre-spitalicească.... [-]


Licențiat în Sănătate (Onoruri) (Sport și Exerciții)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 mai mult

USQ's Bachelor of Health (Onoruri) (Sport și exerciții) vă oferă o platformă ideală pentru a extinde și dezvolta cunoștințele în cadrul sportului și a exercițiilor. Veți învăța tehnici de cercetare și le veți aplica în zona din sectorul de sănătate pe care sunteți cel mai pasionat. [+]

Sunteți gata să faceți următorul pas în cariera dvs. de sănătate?

USQ's Bachelor of Health (Onoruri) (Sport și exerciții) vă oferă o platformă ideală pentru a extinde și dezvolta cunoștințele în cadrul sportului și a exercițiilor. Veți învăța tehnici de cercetare și le veți aplica în zona din sectorul de sănătate pe care sunteți cel mai pasionat.

Sub îndrumarea cercetătorilor noștri de vârf, veți fi responsabil de planificarea și executarea unui proiect de cercetare relevant, care va apărea din cadrul Bachelor of Health (Onoruri) (Sport și Exercitarea) cu abilități de cercetare rafinate, precum și cunoștințe de specialitate în domeniul sportului și exercițiilor.... [-]


Licențiat în Sănătate (Științe Biomedicale)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 mai mult

Te-a intrigat corpul uman? Căutați o Pathway în medicină? Bachelor-ul nostru de Sănătate (Biomedical Sciences) acoperă fiziologia, farmacologia, biochimia, microbiologia, imunologia și subiectele biologiei moleculare pentru a vă pregăti pentru cariera dumneavoastră biomedicală. Veți dobândi abilități în tehnicile medicale de laborator, veți produce rapoarte științifice pentru experimente biomedicale și cercetare. Puteți alege să studiezi on-line gradul tău biomedical sau să te bucuri de experiența USQ pe-campus. [+]

Descoperiți cercetarea medicală

Te-a intrigat corpul uman? Căutați o Pathway în medicină? Bachelor-ul nostru de Sănătate (Biomedical Sciences) acoperă fiziologia, farmacologia, biochimia, microbiologia, imunologia și subiectele biologiei moleculare pentru a vă pregăti pentru cariera dumneavoastră biomedicală. Veți dobândi abilități în tehnicile medicale de laborator, veți produce rapoarte științifice pentru experimente biomedicale și cercetare. Puteți alege să studiezi on-line gradul tău biomedical sau să te bucuri de experiența USQ pe-campus.

Pathway pentru studiul medicinei

Ați aspirat să studiați medicina? Bachelor-ul nostru de Sănătate (Biomedical Sciences) vă va oferi cunoștințe ample pentru a vă ajuta să doriți să căutați să intrați, prin intermediul Graduate Medical School Admissions Test (GAMSAT), în medicină.... [-]


Licență de asistență medicală

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii July 2019 Australia Toowoomba Brisbane Australia Online + 4 mai mult

[+]

Cerințe de intrare

Cerințe de limbă engleză

căi alternative

[-]

Masterat

Videoclipuri

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Contactează

University of Southern Queensland

Adresă, linia 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
website http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Adresă, linia 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 Australia Online, Australia
Telefon undefined