The University of Queensland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

profilul universitar

Clasat în top 51 universități * din lume, Universitatea din Queensland (UQ) este una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din Australia cu:

mai multe premii pentru excelență în predare decât orice altă universitate din Australia alegere excepțională de program într-o gamă largă de domenii de studiu la studii universitare, postuniversitare și nivelurile de studii superioare de cercetare oportunități pentru ca elevii să câștige experiență practică și de a face conexiuni valoroase cu eventualii angajatori, prin stagii și stagii șansa de a studia o parte din gradul lor de peste mări la una din mai multe instituții partenere cu rang inalt universității.

Cu campusuri bazate în și în jurul orașului Brisbane, va veti bucura de o comunitate diversa de peste 50.000 de studenți, inclusiv peste 12.600 de studenți internaționali din 140 de țări diferite din întreaga lume.

UQ este membru fondator al Grupului național al Opt, un lider de grup de universități din Australia care conduce o parte semnificativă a activității de cercetare universitare din Australia, precum și unul dintre cele doar trei universități din Australia pentru a fi un membru al Universitas la nivel mondial 21, un alianță permițând UQ să ofere studenților oportunități unice de a participa la schimburile de studenți și evenimente în întreaga lume. Prin această alianță, elevii UQ au participat la evenimente, cum ar fi programul Școala de vară în Mexic, Conferința de cercetare de licență în Japonia și programul de antreprenoriat social în Guatemala.

clasamentul mondial

În conformitate cu clasamentul Subiect QS World University 2016, UQ pe locul numărul unu în Australia în Resurse Minerale și Inginerie Minerit (10 la nivel global) și Știința Mediului (al 12-lea la nivel global). Universitatea, de asemenea, pe locul 17 la nivel global în agricultură și silvicultură și 18 în Educație. UQs alt QS top la nivel mondial-30 de subiecți sunt: ​​Psihologie (21), Studii de Dezvoltare (23), Inginerie chimică (25), Comunicații și Studii Media (25), Contabilitate și Finanțe (26), științe veterinare (29) și Asistență Medicală ( 30).

experienţa studenților

În plus față de flexibilitate în alegerea programului, studenții UQ beneficiază și de posibilitatea de a se bucura de o gamă largă de activități extrașcolare în timpul studiilor lor. Există oportunități de schimb la mai mult de 185 de instituții partenere din 40 de țări și accesul la mai mult de 200 de cluburi și societăți, precum și facilități sportive și culturale.

Programul UQ Premiul Advantage oferă studenților UQ posibilitatea de a realiza aspirațiile lor și de a îmbunătăți abilitățile lor de cercetare, leadership și comunicare culturală pentru a se asigura că acestea sunt competitive pe piața muncii. Acesta combină participarea la o serie de activități co-curriculare în trei categorii principale - Global Cultural Angajament, cercetare și antreprenoriat și responsabilitatea socială și Leadership - și va oferi acces la o serie de simpozion unic.

alumni notabile

restante absolventii 225,000-plus universității se numără un laureat Nobel, CEO-ul unei Fortune 500 companie, un castigator al premiului Oscar, și lideri în guvern, drept, știință, serviciu public și arte.

cercetare se concentreze

Universitatea are nouă institute de cercetare de clasă mondială, iar cercetătorii ale căror inovații au un impact global, inclusiv crearea unui vaccin cancer de col uterin, protecția aprovizionării cu alimente la nivel mondial, iar instalarea celui mai mare panou solar fotovoltaic din emisfera sudică. Ca un student UQ aveți posibilitatea de a fi predate de către și de a lucra alături de acești cercetători.

Unde este UQ?

UQ are trei campusuri în și în jurul valorii de Brisbane, capitala a statului Queensland. Brisbane este al treilea oras ca marime din Australia, după Sydney și Melbourne, și are o populație multiculturală de aproximativ două milioane.

Ea are toate avantajele unui mare oraș modern, dar acesta își păstrează prietenia și farmecul unui oraș regional mic. În 2013 ediție a ghidului de călătorie Lonely Planet Australia, Brisbane a fost numit "cel mai tare oras din Australia".

o oră cu mașina de sud a orașului, veți găsi plaje aurii și parcuri tematice din Coasta de Aur. La nord de Brisbane veți găsi plajele Sunshine Coast, parcuri naționale, păduri tropicale și atracții precum Australia Zoo. Doar în largul coastei veți găsi curat Stradbroke și Moreton Insulele, atât de popular excursie de o zi și destinații de vacanță pentru localnici și vizitatori deopotrivă. Brisbane a găzduit numeroase evenimente culturale și sportive pe scară largă, inclusiv Jocurile Commonwealth-ului, Cupa Mondiala de Rugby si summit-ul din 2014, liderii G20.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://future-students.uq.edu.au * UQ se clasează în top 51, masurata prin QS World University Rankings și clasificarea performanțelor de lucrări științifice pentru universități din lume. Universitatea se afla pe locul 52, de asemenea, în US News Best Global Universități Rankings, 55 în clasamentul Academic al Universităților Mondiale și în 60 în Times Superior World Education University Rankings.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De licență în științe biomedicale

Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Oamenii de stiinta biomedicale oferi baza asistenței medicale moderne și de a ajuta la dezvoltarea de tratamente pentru boli. Studiile vor concentra asupra corpului uman, la nivel molecular, celular si intregul corp si disciplinele de biochimie si biologie celulara, fiziologie, biologie de dezvoltare, microbiologie, farmacologie si Neuroscience. [+]

De ce studiu Bachelor of Science biomedicale

Este un moment interesant pentru a studia Stiinte biomedicale la UQ. Acest nou program de brand de 3 ani, înlocuiește programul precedent de 4 ani.

Oamenii de stiinta biomedicale oferă fundamentul asistenței medicale moderne și de a ajuta la dezvoltarea de tratamente pentru boli. Studiile vor concentra asupra corpului uman, la nivel molecular, celular si intregul corp si disciplinele de biochimie si biologie celulara, fiziologie, biologie de dezvoltare, microbiologie, farmacologie si Neuroscience.

In acest program, vei descoperi cele mai recente in cercetarea biomedicala relevante la nivel global, de la oameni de stiinta de conducere pe baza de la institutele de cercetare UQ lui. Veți învăța, de asemenea, procesul științific prin activități, de la design experimental și hands-on experimente pentru programare pe calculator.... [-]


Licențiat în farmacie (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Acest program se pregătește studenții pentru o carieră distinsă în industrie, comunitate, farmacie de spital sau de guvern. Elevii vor învăța la Farmacie Australia Centrul de stat-of-the-art de excelență (APCE) - o clasă mondială, 100 de milioane de $ facilitatea de predare și de cercetare situate în UQs de incinta stiintei biomedicale, la Woolloongabba. [+]

De ce studiu Bachelor of Farmacie (Onoruri)

Acest program se pregătește studenții pentru o carieră distinsă în industrie, comunitate, farmacie de spital sau de guvern. Elevii vor învăța la Farmacie Australia Centrul de stat-of-the-art de excelență (APCE) - o clasă mondială, 100 de milioane de $ facilitatea de predare și de cercetare situate în UQs de incinta stiintei biomedicale, la Woolloongabba.

cerinţe de intrare

scorurile de intrare

Toți solicitanții internaționale trebuie să îndeplinească punctajul minim de intrare pentru admiterea în acest program.

Dacă sunteți în prezent studiază 12 ani (sau echivalent) în Australia sau Noua Zeelandă, aveți nevoie pentru a îndeplini sau OP Locul scor minim acest program.... [-]


Licențiat în științe dentare (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 5 anii January 2019 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Acest program educă urmatoarea generatie de profesionisti dentare la cele mai avansate facilitatea terțiară de sănătate orală în Australia. [+]

De ce studiu Bachelor of Dental Science (Onoruri)

Acest program educă urmatoarea generatie de profesionisti dentare la cele mai avansate facilitatea terțiară de sănătate orală în Australia.

Cu accent pe cohorte mai mici și profesori dedicați și specialiști, elevii nu vor învăța doar știința și de a dobândi abilitățile tehnice pentru îngrijirea pacienților și pentru a preveni, diagnostica, trata boli orale si anomalii, dar, de asemenea, să stăpânească abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru a furniza asistență medicală orală de calitate și de a face o diferență reală în viețile altora.

Acest program asigură absolvenții vor fi gata de forță de muncă. De-a lungul cu acumularea în cunoștințe aprofundate teoretice, elevii să completeze ore de la 1.900 plasamente intr-o varietate de setari clinice cu posibilitatea unui plasament clinic în guvern de stat si clinici Aboriginal & Stramtoarea Torres Islander Queensland Health Service de-a lungul sau interstatale.... [-]


Licențiat în științe veterinare (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 5 anii January 2019 Australia Gatton Brisbane Saint Lucia + 2 mai mult

știința veterinară este aplicarea principiilor medicale, de diagnostic si terapeutice pentru companie, de uz casnic, exotice, faunei sălbatice, precum și animalele de producție. știința veterinară este vitală pentru studiul și protecția practicilor de producție animală, sănătatea șeptel și monitorizarea răspândirii bolii pe scara larga. Aceasta necesită achiziționarea și aplicarea cunoștințelor științifice în mai multe discipline și utilizează abilități tehnice în vederea prevenirii bolilor la ambele animale domestice și sălbatice. [+]

De ce studiu Bachelor of Science veterinar (Onoruri)

știința veterinară este aplicarea principiilor medicale, de diagnostic si terapeutice pentru companie, de uz casnic, exotice, faunei sălbatice, precum și animalele de producție. știința veterinară este vitală pentru studiul și protecția practicilor de producție animală, sănătatea șeptel și monitorizarea răspândirii bolii pe scara larga. Aceasta necesită achiziționarea și aplicarea cunoștințelor științifice în mai multe discipline și utilizează abilități tehnice în vederea prevenirii bolilor la ambele animale domestice și sălbatice.

sănătatea umană este protejat de știință veterinară care lucrează îndeaproape cu mulți profesioniști din domeniul medical prin monitorizarea atentă a sănătății efectivele de animale, precum și formarea sa unică în epidemiologie și a bolilor zoonotice emergente la nivel mondial.... [-]


Masterat

Masterat în sănătate publică

Campus Cu normă întreagă 18 luni January 2019 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Acest program se pregătește profesioniștii din domeniul sănătății dintr-o gamă largă de medii și discipline pentru a defini, în mod critic evalua și de a rezolva problemele de sănătate și de nutriție publică. [+]

De ce studia Maestru de Sănătate Publică

Acest program se pregătește profesioniștii din domeniul sănătății dintr-o gamă largă de medii și discipline pentru a defini, în mod critic evalua și de a rezolva problemele de sănătate și de nutriție publică. Elevii se pot efectua acest program într-o varietate de Fields- se referă la link-urile de sub "Ce poți studia" de mai jos pentru detalii suplimentare. Elevii pot finaliza programul în întregime de cursuri sau poate încorpora o disertație sau proiect. Dizertație și proiecte pot fi finalizate în Australia sau în străinătate. Orice cheltuieli efectuate în derularea disertație / proiect sunt responsabilitatea studentului.... [-]


Videoclipuri

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus