Citește Descrierea Oficială

Obțineți o perspectivă asupra a ceea ce vă place viața la UWA și aflați ce se bucură cel mai mult studenții noștri.

Suntem mândri că ne aflăm pe primul loc în Australia de Vest și că suntem în top 100 de universități la nivel global.

5 stele pentru student:

 • Raportul profesorilor și cererea studenților (GUG 2018)
 • Șapte dintre subiecții noștri sunt clasați în Top 50 din lume (QS 2018)
 • Clasat pe locul 91 în top 100 de universități din întreaga lume (ARWU 2017)

Experiență experimentală a studenților

Alături de râul Swan, campusul nostru din Perth se numără printre cele mai pitorești din Australia, cu clădiri iconice din gresie, situate în grădinile cu patrimoniu. Suntem la doar 10 minute de cartierul comercial și de afaceri din Perth și aproape de multe dintre plajele uimitoare ale orașului.

În campus, veți avea o serie de facilități esențiale pentru a vă bucura, inclusiv cafenele, biblioteci, librării, o incintă culturală vibrantă și tone de cluburi și societăți pentru a vă alătura și a experimenta viața elevilor la maxim. Suportul nostru Guild Student înseamnă că puteți încerca să vă faceți parte din voluntariat, să obțineți sfaturi independente cu privire la o serie de probleme sau să participați la unul dintre numeroasele evenimente variate din și în afara campusului.

Structura inovatoare a cursului

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, o diplomă UWA creează o lume a posibilităților. Aproximativ 40% din locurile de muncă de astăzi nu vor exista în 20 de ani (CEDA, 2015), deci credem într-o pregătire mai bună pentru carierele viitorului.

Structura noastră de cursuri inovatoare este singura de acest gen din WA și se bazează pe un model global. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări interesele și vă puteți maximiza oportunitățile de carieră în același timp. Această flexibilitate vă stabilește în afară de mulțime și este cheia pentru a vă proteja în viitor cariera.

Clasamente și ratinguri

Am primit clasamente de cinci stele în ceea ce privește cererea studenților și raportul student: personal în Ghidul bunelor universități 2018. UWA ocupă primul loc în Australia de Vest și este recunoscut la nivel internațional ca o universitate de top 100. Șapte dintre domeniile noastre sunt clasate în Top 50 din lume, potrivit clasamentului QS World University by Subject 2018.

 • Agricultură și silvicultură
 • Anatomie și fiziologie (al 13-lea)
 • Construcții civile și structurale
 • Pământ și științe marine
 • Inginerie minerală și minerit (a 11-a)
 • Arta spectacolului
 • Subiecte legate de sport

Rezultate graduale

Gradul dvs. UWA este o investiție în viitorul dvs. Absolvenții noștri depășesc în mod constant salariile inițiale pe plan național și ratele de ocupare a absolvenților de stat. Sărbăm parteneriate puternice din industrie, oferindu-vă experiențe practice, reale, în plus față de oportunități de rețea profesionale valoroase. Această abordare hands-on de învățare este foarte apreciată de angajatori și vă asigură că sunteți pregătiți pentru carieră. Absolvenții noștri continuă să inspire și să aducă un impact pozitiv asupra societății.

Schimbarea lumii prin cercetare

Ca universitate de cercetare intensivă, facem parte din grupul celor opt (o coaliție de universități de cercetare de vârf din țară) și unul din cei doi membri ai rețelei universale mondiale din Australia. De asemenea, suntem membri ai rețelei Matariki de înaltă calitate, universități intensiv de cercetare, cu un accent special pe experiența studenților.

De-a lungul anilor, am continuat să atragem personal de rang înalt, personal recunoscut la nivel global, cercetători și studenți, inclusiv profesorul nostru laureat al Premiului Nobel, Barry Marshall, și primim anual aproximativ 80% din totalul fondurilor pentru cercetare acordate universităților WA.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

The University of Western Australia

Bachelor of Science Biomedical este un grad nou și interesant de licență care este conceput pentru a răspunde cererii la nivel mondial în creștere pentru absolvenți cu ex ... [+]

Prezentare generală

Bachelor of Science Biomedical este un grad nou și interesant de licență care este conceput pentru a răspunde cererii la nivel mondial în creștere pentru absolvenți cu expertiza în domeniul sănătății. Puteți să vă specializați în una sau două dintre cele 13 specializări disponibile în acest grad sau să combinați un master științific în domeniul biomedicinei cu un specialist major în Arte, Comerț sau Știință, în concordanță cu interesele dvs. unice și obiectivele de carieră. Ca student al științei biomedicale, veți fi învățați de cercetători de clasă mondială în laboratoarele de ultimă oră și în sălile de școală atât la campusul principal al UWA, cât și la campusul spitalului Queen Elizabeth II (QEII). Ca absolvent al acestui curs, puteți urma o carieră sau un studiu ulterior în domenii precum practica clinică, tehnologia medicală, cercetarea medicală sau sănătatea publică.... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

The University of Western Australia

Unic în Australia, acest curs oferă o pregătire temeinică în domeniul biotehnologiei de ultimă generație, în combinație cu instruirea în domeniul protecției întreprinderi ... [+]

Unic în Australia, acest curs oferă o pregătire temeinică în domeniul biotehnologiei de ultimă oră, în combinație cu instruirea în domeniul protecției întreprinderilor, comercializării și proprietății intelectuale (IP), cu specializări fie în domeniul biochimiei și al biologiei moleculare, al biotehnologiei de mediu, al geneticii și al creșterii sau genetică și genomică.

Folosind personal de cercetare din lume, experți în afaceri și mentori în companii de biotehnologie, vi se oferă abilitățile fundamentale academice și de afaceri necesare pentru a aduce o contribuție semnificativă la sectorul biotehnologiei.

Despre curs

Biotehnologia devine rapidă centrală a vieții noastre. Utilizarea plantelor, a animalelor și a bacteriilor, îmbunătățită de domenii precum genetica și genomica, dă naștere unor noi căi de producție a alimentelor, fibrelor și chimicalelor, noilor strategii de protecție a mediului și de administrare, precum și formarea următoarei generații de oameni de știință biomoleculare. Acesta este un program de semnături care ne-a separat de alte universități oferind o bază temeinică în biotehnologia de ultimă oră și combinând aceasta cu formarea în întreprindere și comercializare. Aceasta include dezvoltarea teoriei geneticii și a biologiei moleculare în paralel cu formarea competențelor în tehnicile practice, cum ar fi genomica, proteomica, metabolomica, metode ADN recombinant și bioinformatică de bază și avansată.... [-]

Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Dacă doriți o carieră interesantă care să vă stimuleze, vă provoacă și vă răsplătește, atunci o diplomă postuniversitară în știință vă pune pe calea cea bună. ... [+]

Acest curs oferă cursuri avansate în domeniul bolilor infecțioase, inclusiv subiecte din domeniul Microbiologiei Medicale, al bolilor infecțioase tropicale și al Microbiologiei Sănătății Publice și a Mediului.

Acest curs include un proiect de cercetare individuală sau o practică în cadrul Serviciului de Stat pentru Patologia Laboratorului.

Detalii privind structura cursului

miez

Luați toate unitățile (72 de puncte):MICR5829 Fundații ale bolilor infecțioase (6)MICR5830 Principiile de micologie și parazitologie (6)MICR5831 Microbiologie moleculară și celulară Partea 1 (6)MICR5832 Microbiologie medicală de diagnosticare (6)MICR5833 Agenți antimicrobieni (6)MICR5834 Boli infecțioase tropicale, de călătorie și de la distanță (6)MICR5835 Vectorii bolilor infecțioase și vectorului de control (6)MICR5836 Microbiologia sănătății publice și a mediului (6)MICR5842 Principiile infectării și imunității (6)MICR5846 Microbiologie moleculară și celulară Partea 2 (6)PUBH4403 Epidemiologie I (6)PUBH5761 Epidemiologie și control al bolilor transmisibile (6)... [-]
Australia Crawley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Western Australia

Masteratul de sănătate publică oferă o fundație în disciplinele de cercetare de epidemiologie, biostatistică, economie de sănătate și de promovare a sănătății, precum și ... [+]

Despre

Masteratul de sănătate publică oferă o fundație în disciplinele de cercetare de epidemiologie, biostatistică, economie de sănătate și de promovare a sănătății, precum și contextul social mai larg în care programele de sănătate publică sunt planificate, livrate și evaluate.

Multe dintre unitățile noastre sunt oferite online, în timp ce altele sunt oferite ca unități școlare sezoniere intensive.

[-]
Australia Crawley

The University of Western Australia