Citește Descrierea Oficială

INT Nurse Training Pty Ltd a fost construit pe baza pasiunii CEO-ului și a fondatorului acesteia, doamna Sarita Mudaliar (RN) și a dorinței sale de a produce personal calificat profesionist, calificat și calificat pentru sectorul de sănătate și îngrijire din comunitatea noastră. Dorința se extinde la o viziune pentru acei absolvenți de a deveni profesioniști pe termen lung, de durată, cu o carieră în îngrijire medicală și o Pathway de studiu la nivel superior, inclusiv înregistrarea de asistență medicală. INT Nurse Training se va strădui să fie recunoscută ca lider al educației de calitate în sectoarele sănătății și îngrijirii, care mențin îngrijirea centrată pe pacienți și sănătatea societății în fruntea valorilor sale.

Îngrijirea medicală pentru cei care au nevoie în comunitatea noastră mai largă reprezintă abilități care se află într-o cerere tot mai mare, de la o industrie care la rândul ei cere doar cei mai buni muncitori instruiți și cei mai calificați, cu o empatie pentru îngrijirea bolnavilor, răniți, slabi și în vârstă. Aceasta este o carieră foarte plină de satisfacții, cu numeroase opțiuni specializate și Pathways , deoarece aveți un impact real asupra vieții oamenilor în fiecare zi.

"Ca asistenta medicala inregistrata, care lucreaza de peste 30 de ani, accentul meu este acum pe instruirea celor care doresc sa faca parte din sectoarele Health and Community Care, ingrijind cei mai vulnerabili si facandu-le o viata diferita. Studiind cu noi va fi greu, dar plină de satisfacții, așa cum o facem în mod corespunzător, furnizând cel mai înalt nivel de pregătire calificată în facilități excelente, legate de partenerii din industrie. "

Daca esti pasionat de Nursing si furnizarea de servicii medicale și doresc să înceapă de-a lungul acestei Pathway ca o cariera, eu vă urez bun venit și așteptăm cu nerăbdare să vă studieze cu noi și se angajează să vă oferim cea mai bună educație posibilă.

"Prima cerință într-un spital este că nu ar trebui să facă bolnavul nici un rău" - Florence Nightingale (RN)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificate

International Nurse Training

Acest curs reflectă rolul lucrătorilor de sprijin care îndeplinesc sarcini și funcții de specialitate în serviciile vechi; fie în medii rezidențiale, la domiciliu sau în ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs reflectă rolul lucrătorilor de sprijin care îndeplinesc sarcini și funcții de specialitate în serviciile vechi; fie în medii rezidențiale, la domiciliu sau în comunitate. Lucrătorii își vor asuma responsabilitatea pentru propriile rezultate în cadrul liniilor directoare definite de organizație și vor întreține servicii de calitate prin dezvoltarea, facilitarea și revizuirea planificării și livrării serviciilor individuale.

Este posibil ca lucrătorii să fie obligați să demonstreze conducerea și să aibă o responsabilitate limitată pentru organizarea și cantitatea și calitatea rezultatelor altora în cadrul unor parametri limitați.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

International Nurse Training

Această calificare reflectă rolul lucrătorilor care oferă servicii clienților în legătură cu problemele de sănătate mintală. Aceștia pot oferi servicii de consiliere, ref ... [+]

Descrierea cursului

Această calificare reflectă rolul lucrătorilor care oferă servicii clienților în legătură cu problemele de sănătate mintală. Aceștia pot oferi servicii de consiliere, referire, advocacy și educație / servicii de promovare a sănătății. Acești lucrători trebuie să aibă cunoștințe, competențe și competențe la nivel înalt, în special în ceea ce privește legile care afectează persoanele cu probleme de sănătate mintală, gama de servicii pe care le dispun și problemele de sănătate legate de sănătatea mintală.

Lucrătorii din acest domeniu vor derula programe de intervenție timpurie și de promovare a sănătății și vor cerceta și vor aplica dovezi în practica lor. De asemenea, aceștia vor dezvolta abilitățile necesare pentru a promova în numele persoanelor cu probleme complexe legate de sănătatea mintală, droguri și alcool.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
52 - 78 săptămâni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză