International Nurse Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

INT Nurse Training Pty Ltd a fost construit pe baza pasiunii CEO-ului și a fondatorului acesteia, doamna Sarita Mudaliar (RN) și a dorinței sale de a produce personal calificat profesionist, calificat și calificat pentru sectorul de sănătate și îngrijire din comunitatea noastră. Dorința se extinde la o viziune pentru acei absolvenți de a deveni profesioniști pe termen lung, de durată, cu o carieră în îngrijire medicală și o Pathway de studiu la nivel superior, inclusiv înregistrarea de asistență medicală. INT Nurse Training se va strădui să fie recunoscută ca lider al educației de calitate în sectoarele sănătății și îngrijirii, care mențin îngrijirea centrată pe pacienți și sănătatea societății în fruntea valorilor sale.

Îngrijirea medicală pentru cei care au nevoie în comunitatea noastră mai largă reprezintă abilități care se află într-o cerere tot mai mare, de la o industrie care la rândul ei cere doar cei mai buni muncitori instruiți și cei mai calificați, cu o empatie pentru îngrijirea bolnavilor, răniți, slabi și în vârstă. Aceasta este o carieră foarte plină de satisfacții, cu numeroase opțiuni specializate și Pathways , deoarece aveți un impact real asupra vieții oamenilor în fiecare zi.

"Ca asistenta medicala inregistrata, care lucreaza de peste 30 de ani, accentul meu este acum pe instruirea celor care doresc sa faca parte din sectoarele Health and Community Care, ingrijind cei mai vulnerabili si facandu-le o viata diferita. Studiind cu noi va fi greu, dar plină de satisfacții, așa cum o facem în mod corespunzător, furnizând cel mai înalt nivel de pregătire calificată în facilități excelente, legate de partenerii din industrie. "

Daca esti pasionat de Nursing si furnizarea de servicii medicale și doresc să înceapă de-a lungul acestei Pathway ca o cariera, eu vă urez bun venit și așteptăm cu nerăbdare să vă studieze cu noi și se angajează să vă oferim cea mai bună educație posibilă.

"Prima cerință într-un spital este că nu ar trebui să facă bolnavul nici un rău" - Florence Nightingale (RN)

Locații

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră