International Nurse Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

INT Nurse Training Pty Ltd a fost construit pe baza pasiunii CEO-ului Èi a fondatorului acesteia, doamna Sarita Mudaliar (RN) Èi a dorinÈei sale de a produce personal calificat profesionist, calificat Èi calificat pentru sectorul de sÄnÄtate Èi îngrijire din comunitatea noastrÄ. DorinÈa se extinde la o viziune pentru acei absolvenÈi de a deveni profesioniÈti pe termen lung, de duratÄ, cu o carierÄ Ã®n îngrijire medicalÄ Èi o Pathway de studiu la nivel superior, inclusiv înregistrarea de asistenÈÄ medicalÄ. INT Nurse Training se va strÄdui sÄ fie recunoscutÄ ca lider al educaÈiei de calitate în sectoarele sÄnÄtÄÈii Èi îngrijirii, care menÈin îngrijirea centratÄ pe pacienÈi Èi sÄnÄtatea societÄÈii în fruntea valorilor sale.

Ãngrijirea medicalÄ pentru cei care au nevoie în comunitatea noastrÄ mai largÄ reprezintÄ abilitÄÈi care se aflÄ Ã®ntr-o cerere tot mai mare, de la o industrie care la rândul ei cere doar cei mai buni muncitori instruiÈi Èi cei mai calificaÈi, cu o empatie pentru îngrijirea bolnavilor, rÄniÈi, slabi Èi în vârstÄ. Aceasta este o carierÄ foarte plinÄ de satisfacÈii, cu numeroase opÈiuni specializate Èi Pathways , deoarece aveÈi un impact real asupra vieÈii oamenilor în fiecare zi.

"Ca asistenta medicala inregistrata, care lucreaza de peste 30 de ani, accentul meu este acum pe instruirea celor care doresc sa faca parte din sectoarele Health and Community Care, ingrijind cei mai vulnerabili si facandu-le o viata diferita. Studiind cu noi va fi greu, dar plinÄ de satisfacÈii, aÈa cum o facem în mod corespunzÄtor, furnizând cel mai înalt nivel de pregÄtire calificatÄ Ã®n facilitÄÈi excelente, legate de partenerii din industrie. "

Daca esti pasionat de Nursing si furnizarea de servicii medicale Èi doresc sÄ Ã®nceapÄ de-a lungul acestei Pathway ca o cariera, eu vÄ urez bun venit Èi aÈteptÄm cu nerÄbdare sÄ vÄ studieze cu noi Èi se angajeazÄ sÄ vÄ oferim cea mai bunÄ educaÈie posibilÄ.

"Prima cerinÈÄ Ã®ntr-un spital este cÄ nu ar trebui sÄ facÄ bolnavul nici un rÄu" - Florence Nightingale (RN)

Locații

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys Sydney, Australia
Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia