Edith Cowan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la ECU

Cu mare plăcere vă salut la Edith Cowan University .

La ECU suntem ghidați de valorile noastre de integritate, respect, anchetă rațională și excelență personală. Concentrarea noastră pe predare și cercetare este inspirată de implicarea și parteneriatele cu cei din numeroasele comunități în care am fost înființați să le servim.

Cercetarea la ECU extinde cunoștințele și îmbunătățește calitatea vieții australienilor și oamenilor de pe glob. Prioritățile noastre de cercetare se concentrează pe rezolvarea problemelor din lumea reală pe domenii sociale, economice, fizice și de mediu.

Înființată în 1991, ECU a devenit rapid într-o universitate de calitate, cu satisfacție excelentă a studenților și cercetare recunoscută internațional.

Studenții și absolvenții de la ECU sunt printre cei mai buni din lume, mulți îndeplinind roluri cruciale în societatea noastră. Realizările lor excepționale au fost recunoscute în întreaga Australie și internațional prin premii, subvenții, burse și premii.

ECU s-a angajat să lărgească participarea și să elimine barierele care restricționează intrarea în educație și continuăm munca noastră pentru îmbunătățirea și dezvoltarea accesului alternativ pe Pathways de învățământ superior.

Suntem o universitate care apreciază diversitatea și acest lucru este exemplificat de cohorta noastră de studenți multiculturale care se întinde pe o gamă largă de vârste. Susținem, de asemenea, egalitatea de gen și ECU avansează acest angajament prin apartenența noastră la Carta Atenei SWAN din Australia.

Vă încurajez să aflați mai multe despre modul în care ECU vă poate ajuta să vă atingeți potențialul.

Profesorul Steve Chapman CBE

Vicecancelar

Ziua virtuală deschisă!

136409_CS200276_GVOD-Social-Banners_instagram2.png

Obiective strategice

Ghidat de obiectivele noastre strategice, ECU se bazează pe reputația noastră pentru excelență în predare, dezvoltând calitatea și volumul rezultatelor noastre de cercetare și creșterea programelor și colaborărilor internaționale.

Planul strategic al ECU, 2017-2021 - World Ready oferă un curs pentru atingerea acestor obiective strategice și crește reputația Universității de a avea absolvenți pregătiți pentru lume și cercetare de vârf.

Scop, Viziune, Valori

ECU este ghidată de scopul, viziunea și valorile sale.

Scop

Transformarea vieții și îmbogățirea societății prin educație și cercetare.

Viziune

Pentru a fi recunoscut pentru absolvenții noștri gata și cercetarea de vârf.

valori

 • Integritate - A fi cinstit, etic și corect.
 • Respect - Având în vedere opiniile și valorile altora.
 • Cerere rațională - motivată de dovezi și raționamente.
 • Excelență personală - Demonstrarea celor mai înalte standarde personale și profesionale.

Abordarea noastră

ECU a identificat cinci teme strategice care ne ghidează eforturile la toate nivelurile și afirmă în permanență modul în care lucrăm. Aceștia acționează ca amintiri continue ale etosului Universității și a modului în care ne-am despărțit de alte universități. Aceste teme strategice vor influența abordarea noastră în realizarea obiectivelor noastre strategice pe durata acestui Plan strategic, astfel încât creșterea și schimbarea să se bazeze pe fundamentele ferme ale poziției noastre strategice actuale și a succeselor anterioare.

ECU are o reputație mult invidiată ca universitate care oferă una dintre cele mai bune experiențe de învățare pentru studenții noștri. Această reputație pentru excelență în predare nu a fost obținută din întâmplare; aceasta reflectă valoarea pe care o plasăm elevilor noștri și modul în care interacționăm cu aceștia. ECU este o universitate orientată spre exterior care își apreciază foarte mult conexiunile cu o gamă largă de organizații externe pentru a aprofunda impactul activității noastre. Recunoaștem că reputația noastră se bazează pe relațiile productive pe care le avem cu studenții noștri și cu mediul de afaceri, industria, profesiile, guvernele, universitățile, comunitățile și studenții; împărtășirea cunoștințelor în folosul reciproc.

 • Tema 1 - Dedicat elevilor noștri.
 • Tema 2 - Conectarea cu comunitatea noastră și cu lumea.
 • Tema 3 - Construirea de parteneriate și colaborări strategice.
 • Tema 4 - Promovarea relațiilor puternice cu elevii.
 • Tema 5 - Promovarea egalității, diversității și responsabilității sociale.

129051_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Facilități de campus

ECU oferă un mediu de învățare favorabil, oferind tuturor studenților noștri servicii și facilități în campus.

Servicii orientate către studenți

Serviciile dedicate studenților și personalului includ:

Cazare

Avem cazare în campus în toate cele trei campusuri, administrate de Campus Living Village.

Ingrijire copii

Campusurile Joondalup și Mount Lawley oferă centre de îngrijire profesionale, bine echipate pentru copii.

Laboratoare computerizate și internet wireless

Studenții beneficiază de acces 24 de ore la facilități de calcul din campus.

Serviciu de consiliere

Acest serviciu vă poate ajuta să abordați orice problemă academică sau personală. Este gratuit pentru toți studenții.

Servicii de echitate, diversitate și dizabilitate

Aceste servicii oferă sprijin studenților cu nevoi de studiu diverse.

Serviciu de sănătate

Centrele medicale sunt amplasate convenabil pe campusurile Joondalup și Mount Lawley, oferind tratament de îngrijire medicală și asistență medicală.

Asistență cu deficiențe de auz

ECU oferă două tipuri de sisteme de asistență auditivă - inducție și infraroșu - în mai multe săli de predare și învățare din cele trei campusuri.

Tipul buclei de inducție a podelei permite utilizarea aparatului auditiv personal cu Telecoil (pickup bobina) direct.
Soluția cu infraroșu necesită împrumutul unuia dintre cele două tipuri de receptoare:

 • Un receptor compatibil cu aparatul auditiv cu Telecoil.
 • O cască cu receptor infraroșu.

Receptorii de augmentare a auzului IR sunt disponibili de la Oficiul pentru echitate, diversitate și dizabilitate și din următoarele locații:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • ELab de sud-vest (SW.3.101E)

Bibliotecă

Bibliotecile din campus oferă colecții complete de cărți și jurnale, resurse electronice și facilități pentru studiu și cercetare.

Student Hub

Student Hub este primul punct de contact pentru toate întrebările studenților, inclusiv informații academice, înscrieri și cărți de acces.

Breasla studențească, cluburi și asociații

Breasla studenților reprezintă studenții cu o serie de probleme academice și juridice. De asemenea, oferă multe activități sociale și culturale printr-o serie de cluburi și asociații.

Puncte comerciale

Alimente, cafenele și baruri

De la o cafea pe fuga la o masă substanțială, campusurile noastre au o gamă variată de mâncare și băuturi.

Salonul de păr și frumusețe

Saloane de coafură coroană se află în campusul Joondalup, deservind personal și studenți, atât bărbați, cât și femei.

Sport și fitness

Instalațiile moderne de sport, recreere și fitness sunt situate pe toate cele trei campusuri.

Magazinul Co-Op

Magazinele Co-Op oferă o gamă largă de resurse educaționale și de învățare, precum și software, tehnologie, jocuri, papetărie, îmbrăcăminte, accesorii de călătorie și multe altele.

Servicii de imprimare, copiere și scanare

Centrele de imprimare Luminate PrintWorks sunt deschise personalului și studenților. Experții la fața locului vă oferă idei și recomandări pentru crearea de broșuri și afișe, tipărirea tezei, note de studiu și multe altele. Centrele Luminate PrintWorks sunt situate în campusurile Joondalup, Mount Lawley și South West.

Angajament pentru egalitate și diversitate

ECU evaluează diferențele individuale și diversitatea.

Suntem mândri de marea diversitate culturală a oamenilor care au ales să studieze și să lucreze aici, într-un mediu de învățare care include atât părăsitorii școlii, cât și studenții la vârsta matură.

ECU se angajează să învețe un mediu de învățare și de lucru favorabil și inclusiv, oferind o gamă largă de activități pentru sprijinirea și promovarea egalității. Aceasta include asigurarea persoanelor de toate genurile să se simtă activate și să fie susținute pentru a continua cariera în domeniile alese. Ne străduim să eliminăm barierele pentru echitatea de gen, făcând îmbunătățiri la practicile și cultura organizațională și, în special, să atragem și să-i păstrăm pe cei care au ales o Pathway în știință, tehnologie, inginerie, matematică și medicină (STEMM).

ECU este mândră de a fi una dintre cele 15 instituții din țară care a obținut statutul de premiu bronz în calitate de participanți la primul Pilot al Cartei Athena SWAN din Australia găzduit de inițiativa Science in Australia Equity Gender (SAGE). Originară din Marea Britanie, această inițiativă este un program de acreditare și perfecționare pentru organizațiile de învățământ superior și de cercetare, cu succes în transformarea acțiunilor de egalitate de gen pentru a îmbunătăți promovarea și păstrarea femeilor și a grupurilor diverse de gen din cadrul STEMM.

Campusurile noastre

Avem trei campusuri în Australia de Vest, fiecare oferind o locație modernă, vibrantă pentru studiu și învățare. Campusurile noastre oferă facilități actualizate, inclusiv internet wireless, acces 24 de ore la laboratoarele de calculator, biblioteci cu spații de studiu deschise în afara orelor de lucru și un mediu sigur pentru a putea studia, fie de unul singur, fie cu alți studenți.

Campusul Joondalup

Campusul nostru Joondalup este sediul Universității. Campusul are facilități de ultimă generație, incluzând clădirea de sănătate și wellness, un centru de sport și fitness de mai multe milioane de dolari, o bibliotecă premiată și un hub pentru studenți, un microbrewery, un cinematograf în aer liber pentru lunile de vară și pe -campus cazare.

Mount Lawley Campus

Campusul nostru Mount Lawley se află la doar câteva minute de Perth CBD și de cafeaua de pe strada Beaufort. Este echipat cu resurse de învățare extinse, facilități IT și arte performante, un centru de sport și fitness și cazare în campus. Campusul este, de asemenea, acasă la Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

Campusul Sud-Vest

Situat la două ore de mers cu mașina la sud de Perth, campusul nostru de sud-vest (Bunbury) se află la distanță ușoară de renumita regiune Margaret River. Campusul este cel mai mare campus universitar din afara zonei metropolitane și oferă facilități moderne, dimensiuni mici de clasă, o gamă cuprinzătoare de cursuri și cazare în campus.

Locații

Joondalup

Address
Edith Cowan University
270 Joondalup Drive

6027 Joondalup, Australia de Vest, Australia

Mount Lawley

Address
Edith Cowan University
2 Bradford Street

6050 Mount Lawley, Australia de Vest, Australia

Bunbury

Address
Edith Cowan University
585 Robertson Drive

Bunbury, Australia de Vest, Australia