University of Health Sciences Antigua

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1982, Universitatea de Stiinte Sanatate Antigua (UHSA), situat în Dowhill, Piccadilly Antigua este o instituție academică remarcabilă dedicat educarea medicilor cu titlu de exemplu, asistente medicale, doctoranzi și cercetători, în conformitate cu cele mai înalte standarde profesionale, care vor integra clinice, biomedicale si comportamentale cunoștințe pentru a promova sănătatea și bunăstarea pacienților și a comunităților.

Ne-am angajat sa educarea medicilor si a profesionistilor in domeniul sanatatii, care vor aborda provocările naționale și internaționale în domeniul medicinii, cu accent pe asistența medicală primară și să fie cunoscute pentru excelență în practică, un serviciu, compasiune, colegialitate și curiozitate științifică demonstrând în același timp sensibilitatea la diverse medii culturale în care de îngrijire medicală este livrat.

La Universitatea de Stiinte de Sanatate Antigua, vom căuta în mod activ bărbații și femeile care sunt angajate în scopul de a aduce o contribuție pozitivă la asistență medicală. Doriți să facă parte din această călătorie pentru a atinge acest obiectiv? Vă invităm să continuați căutarea dvs. și de a explora tot ceea ce UHSA are de oferit.

Locații

Sfântul Ioan

University of Health Sciences Antigua

Address
UHSA Campus
Dowhill Campus, Piccadilly St John’s

Sfântul Ioan, Sfântul Ioan, Antigua şi Barbuda
Număr de telefon
+1 787-753-0253

Chicago

U.S. Admissions Office

Address
U.S. Admissions Office
900 W. Jackson Blvd. Ste. 7 East

60607 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 787-753-0253

San Juan

Puerto Rico Administrative Office

Address
Puerto Rico Administrative Office
644 Ave. Fernandez Juncos, Miramar
District View Plaza, Ste. 301 San Juan, P.R. 00907-3122

San Juan, San Juan, Puerto Rico
Număr de telefon
+1 787-753-0253

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră