Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicină al Universității americane din Antigua (AUA) este o instituție dedicată creării de generații viitoare de medici care servesc comunitățile pe care le reprezintă. Aceste comunități sunt adesea subreprezentate în domeniul medical și sunt reflectate în diversitatea corpului nostru student. Fondată în 2004, AUA a realizat mai mult decât unele școli au avut în decenii. AUA conduce calea în abordarea deficitului proiectat de medic, în special în domeniile de îngrijire primară, medicină de familie și medicină internă. Facultatea noastră de clasă mondială acordă o primă prioritate accesibilității studenților și crearea unui mediu de învățare în care formarea profesională este normă.

O scurtă privire la unele dintre cele mai mari realizări ale AUA va oferi ofertanților potențiali o încredere în decizia lor de a lua în considerare serios AUA:

 • AUA este aprobată, recunoscută și acreditată de către Departamentul pentru Educație al Statelor Unite, Departamentul pentru Educație al Statelor New York, Consiliul Medical din California, Departamentul de Educație din Florida și Autoritatea de Acreditare din Caraibe pentru Educație în Medicină și alte Științe ale Sănătății. Suntem una dintre cele trei școli medicale din Caraibe cu aceste distincții.
 • Rata AUA pentru prima dată pentru USMLE, Pasul 1, cel mai important examen pentru studenții din SUA și Caraibe, este de 96%.
 • AUA are o rețea în creștere de 35 de afiliați spitaliști din Statele Unite și Canada.
 • AUA are două programe inovatoare cu Universitatea Internațională din Florida (FIU). Programul Certificat Clinic de Cercetări permite studenților să-și completeze toate spitalele de bază pentru rotație clinică afiliate la Colegiul de Medicină Herbert Wertheim (HWCOM), în timp ce programul AUA-FIU Global MD oferă oportunități de cercetare, formare medicală spaniolă și se concentrează pe determinanții sociali ai sănătății la domiciliu și în străinătate.
 • Titlul IV (federal) de finanțare, împrumuturi canadiene federale, beneficii VA, și burse sunt disponibile pentru solicitanții calificați.

Pentru studenții care se angajează să studieze medicina, pasionați de a-și sluji comunitățile și își dau seama că au nevoie de asistență medicală la nivel local și global, AUA este o alegere ideală.

MISIUNE ȘI ISTORIE

Colegiul de Medicină al Universității americane din Antigua (AUA) este o școală medicală inovatoare dedicată furnizării unei educații centrate pe cursanți, de cea mai înaltă calitate, oferind oportunități minorităților subreprezentate, încurajând o comunitate academică diversă și asigurându-i că absolvenții săi dezvoltă abilitățile și atitudinile de învățare pe tot parcursul vieții, compasiune și profesionalism. Oferim, de asemenea, studenților care, altfel, nu ar putea să primească o educație medicală cu instrumentele necesare pentru a deveni medici de succes.

AUA a fost fondată cu angajamentul de a sprijini comunitățile deservite și de a aborda deficitul iminent de medic cu accent pe îngrijirea primară. Ca atare, Universitatea recunoaste responsabilitatea sa sociala de a avansa in domeniul medicinei si a condus urmatoarea generatie de medici si profesionisti din domeniul sanatatii pentru a raspunde nevoilor de sanatate la nivel mondial.

ACCREDITĂȚI ȘI OMOLOGĂRI

Pentru multe școli medicale din Caraibe, este nevoie de peste un deceniu pentru a primi aceste recunoașteri, însă angajamentul AUA de a respecta cele mai înalte standarde academice nu a trecut neobservat de jurisdicțiile guvernamentale, de agențiile externe și de organismele internaționale de acreditare. În timp record, universitatea a devenit una dintre puținele care au obținut acreditări de prestigiu obținute după evaluări cuprinzătoare care au confirmat calitatea extraordinară a facilităților, curriculum-ului, resurselor, facultății, administrației și corpului studenților AUA. Aceste recunoașteri permit studenților noștri să participe la clerks clinice și absolvenții noștri pentru a asigura rezidențe și a deveni medici licențiați în Statele Unite și Canada.

 • US Departamentul de Educație
 • Recunoscută de Consiliul Medical din California
 • Licențiată pentru Comisia pentru educație independentă a Departamentului de Educație din Florida
 • Aprobat de Departamentul de Educație al statului New York
 • Acreditat de Autoritatea de acreditare din Caraibe pentru educație în medicină și alte profesii în domeniul sănătății (CAAM-HP)
 • Recunoscut de Consiliul Medical al Indiei (MCI)
 • Recunoscuta de Asociatia Americana de Medici de origine indiana (AAPI) ca lider in educatia medicala internationala.
 • Membru al Impactului Academic al Națiunilor Unite (UNAI)
 • Listați în Directorul internațional pentru educația medicală (IMED) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS)
 • Absolvenții sunt eligibili să participe la Programul național de potrivire a rezidenților (National Resident Matching Program - NRMP) și Serviciul Canadian Resident Matching (CaRMS)
 • Asociația Națională a Tehnicienilor Medicali de Urgență (NAEMT)

Această școală oferă și:

M.D.

American University of Antigua

Elevii care se înscriu pentru programul de doctorat în științele sănătății de la Universitatea Manipal se pot înscrie la programul Doctor de Medicină (MD) de la Universit ... [+]

Universitatea Manipal este una dintre cele mai mari universități private din țară, înscriindu-se peste 25.000 de studenți din diferite discipline. Universitatea oferă o varietate de discipline de urmat, de la studenți la programe postuniversitare în Inginerie & Tehnologia Informației, Management, Bio-Tehnologie, Design Interior & Arhitectură și Media & Comunicare pentru studenții săi.

BSc în Științe Medicale este un program extrem de interdisciplinar care vizează oferirea de oportunități excelente pentru studenți de a se angaja pe căi de carieră promițătoare. Acesta a fost introdus cu viziunea de a împuternici elevii cu cunoștințele și abilitățile de care vor trebui să fie în avangarda medicinei și cercetării științifice.... [-]

Antigua şi Barbuda Sfântul Ioan
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Antigua

Prin intermediul curriculum-ului său, AICASA furnizează toate resursele necesare pentru medici potențiali și pentru alți profesioniști din domeniul sănătății pentru a-și ... [+]

AICASA

Colegiul American de Arte și Științe Internaționale din America (AICASA) oferă cursuri de știință în domeniul sănătății și cursuri de licență pentru a stabili sau întări baza de studii pentru medicină și alte profesii aliate în domeniul sănătății. Elevii care vin direct de la liceu care cunosc calea spre un grad MD sunt cei pe care doresc să-i urmeze pot aplica AICASA pentru a câștiga un AS în domeniul științelor în domeniul sănătății.

AICASA este de părere că oricine are talentul, unitatea și pasiunea de a fi un medic specialist calificat nu trebuie să i se refuze oportunitatea de a-și realiza acel vis. Colegiul oferă o varietate de cursuri de licență, cu accent pe științele pre-medicale și de sănătate și oferă multe opțiuni, toate acestea putând duce la o oportunitate de a obține o diplomă de masterat * sau un asociat al științei (AS), grad în științele medicale .... [-]

Antigua şi Barbuda Sfântul Ioan
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Antigua

Global MD Program este o cuprinzatoare, de patru ani, pista longitudinal in domeniul sanatatii la nivel mondial, care este integrat in curriculum-ul de la Universitatea A ... [+]

GLOBAL HEALTH MD

American University of Antigua Colegiul de Medicina (AUA) Global MD Programul este realizat in colaborare cu Florida International University (FIU).

Global MD Program este o cuprinzatoare, de patru ani, pista longitudinal in domeniul sanatatii la nivel mondial, care este integrat in curriculum-ul de la Universitatea Americana de la Colegiul de Medicina din Antigua.

Global Health a fost definită ca fiind "domeniul de studiu, cercetare și practică care acordă prioritate îmbunătățirii sănătății și obținerii echității în sănătate pentru toți oamenii din întreaga lume" de către Consorțiul Universităților pentru Sănătate Globală. Global Health se adresează sănătății populațiilor într-un context global și depășește granițele politice ale națiunilor, concentrându-se pe determinanții sociali ai sănătății, pe disparitățile în materie de sănătate, inclusiv pe problemele bolilor infecțioase și netransmisibile, pe drepturile omului, precum și pe dezvoltarea economică,... [-]

Antigua şi Barbuda Sfântul Ioan
Contactează şcoala
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză