American University of Antigua

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicină al Universității americane din Antigua (AUA) este o instituție dedicată creării de generații viitoare de medici care servesc comunitățile pe care le reprezintă. Aceste comunități sunt adesea subreprezentate în domeniul medical și sunt reflectate în diversitatea corpului nostru student. Fondată în 2004, AUA a realizat mai mult decât unele școli au avut în decenii. AUA conduce calea în abordarea deficitului proiectat de medic, în special în domeniile de îngrijire primară, medicină de familie și medicină internă. Facultatea noastră de clasă mondială acordă o primă prioritate accesibilității studenților și crearea unui mediu de învățare în care formarea profesională este normă.

O scurtă privire la unele dintre cele mai mari realizări ale AUA va oferi ofertanților potențiali o încredere în decizia lor de a lua în considerare serios AUA:

 • AUA este aprobată, recunoscută și acreditată de către Departamentul pentru Educație al Statelor Unite, Departamentul pentru Educație al Statelor New York, Consiliul Medical din California, Departamentul de Educație din Florida și Autoritatea de Acreditare din Caraibe pentru Educație în Medicină și alte Științe ale Sănătății. Suntem una dintre cele trei școli medicale din Caraibe cu aceste distincții.
 • Rata AUA pentru prima dată pentru USMLE, Pasul 1, cel mai important examen pentru studenții din SUA și Caraibe, este de 96%.
 • AUA are o rețea în creștere de 35 de afiliați spitaliști din Statele Unite și Canada.
 • AUA are două programe inovatoare cu Universitatea Internațională din Florida (FIU). Programul Certificat Clinic de Cercetări permite studenților să-și completeze toate spitalele de bază pentru rotație clinică afiliate la Colegiul de Medicină Herbert Wertheim (HWCOM), în timp ce programul AUA-FIU Global MD oferă oportunități de cercetare, formare medicală spaniolă și se concentrează pe determinanții sociali ai sănătății la domiciliu și în străinătate.
 • Titlul IV (federal) de finanțare, împrumuturi canadiene federale, beneficii VA, și burse sunt disponibile pentru solicitanții calificați.

Pentru studenții care se angajează să studieze medicina, pasionați de a-și sluji comunitățile și își dau seama că au nevoie de asistență medicală la nivel local și global, AUA este o alegere ideală.

MISIUNE ȘI ISTORIE

Colegiul de Medicină al Universității americane din Antigua (AUA) este o școală medicală inovatoare dedicată furnizării unei educații centrate pe cursanți, de cea mai înaltă calitate, oferind oportunități minorităților subreprezentate, încurajând o comunitate academică diversă și asigurându-i că absolvenții săi dezvoltă abilitățile și atitudinile de învățare pe tot parcursul vieții, compasiune și profesionalism. Oferim, de asemenea, studenților care, altfel, nu ar putea să primească o educație medicală cu instrumentele necesare pentru a deveni medici de succes.

AUA a fost fondată cu angajamentul de a sprijini comunitățile deservite și de a aborda deficitul iminent de medic cu accent pe îngrijirea primară. Ca atare, Universitatea recunoaste responsabilitatea sa sociala de a avansa in domeniul medicinei si a condus urmatoarea generatie de medici si profesionisti din domeniul sanatatii pentru a raspunde nevoilor de sanatate la nivel mondial.

ACCREDITĂȚI ȘI OMOLOGĂRI

Pentru multe școli medicale din Caraibe, este nevoie de peste un deceniu pentru a primi aceste recunoașteri, însă angajamentul AUA de a respecta cele mai înalte standarde academice nu a trecut neobservat de jurisdicțiile guvernamentale, de agențiile externe și de organismele internaționale de acreditare. În timp record, universitatea a devenit una dintre puținele care au obținut acreditări de prestigiu obținute după evaluări cuprinzătoare care au confirmat calitatea extraordinară a facilităților, curriculum-ului, resurselor, facultății, administrației și corpului studenților AUA. Aceste recunoașteri permit studenților noștri să participe la clerks clinice și absolvenții noștri pentru a asigura rezidențe și a deveni medici licențiați în Statele Unite și Canada.

 • US Departamentul de Educație
 • Recunoscută de Consiliul Medical din California
 • Licențiată pentru Comisia pentru educație independentă a Departamentului de Educație din Florida
 • Aprobat de Departamentul de Educație al statului New York
 • Acreditat de Autoritatea de acreditare din Caraibe pentru educație în medicină și alte profesii în domeniul sănătății (CAAM-HP)
 • Recunoscut de Consiliul Medical al Indiei (MCI)
 • Recunoscuta de Asociatia Americana de Medici de origine indiana (AAPI) ca lider in educatia medicala internationala.
 • Membru al Impactului Academic al Națiunilor Unite (UNAI)
 • Listați în Directorul internațional pentru educația medicală (IMED) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS)
 • Absolvenții sunt eligibili să participe la Programul național de potrivire a rezidenților (National Resident Matching Program - NRMP) și Serviciul Canadian Resident Matching (CaRMS)
 • Asociația Națională a Tehnicienilor Medicali de Urgență (NAEMT)

Locații

Sfântul Ioan

Address
Jabberwock Rd
Sfântul Ioan, Sfântul Ioan, Antigua şi Barbuda

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră