Keystone logo

15 Sănătate Programe în Asistență medicală Fizioterapie Terapie sportivă 2024

Filtre

Filtre

  • Asistență medicală
  • Fizioterapie
  • Terapie sportivă
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Sănătate Programe în Asistență medicală Fizioterapie Terapie sportivă

Ce este terapia sportivă?
Terapia sportivă este utilizarea activității fizice și a exercițiilor fizice pentru a îmbunătăți sănătatea fizică și psihică a unui individ. Poate fi folosit pentru a preveni sau trata leziunile, pentru a îmbunătăți performanța și pentru a atinge alte obiective legate de sănătate. Terapeuții sportivi lucrează cu o varietate de clienți, inclusiv sportivi, antrenori și părinți. Ei pot lucra, de asemenea, cu alți profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi medici și kinetoterapeuți.

Ce pot face cu o diplomă în terapie sportivă?
O diplomă în terapie sportivă poate duce la o carieră ca terapeut sportiv, antrenor sau terapeut fizic. Absolvenții pot lucra și cu alți profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi medici și kinetoterapeuți.

De ce să studiezi Terapia Sportivă?
Terapia sportivă este importantă deoarece poate ajuta la îmbunătățirea sănătății fizice și mentale a unui individ și poate ajuta la prevenirea sau tratarea rănilor și la îmbunătățirea performanței. Terapeuții sportivi lucrează cu o varietate de clienți, inclusiv sportivi, antrenori și părinți. Terapeuții sportivi lucrează cu clienții pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească sănătatea fizică și mentală. Ei pot lucra, de asemenea, cu alți profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi medici și kinetoterapeuți.
Grade de terapie sportivă
Gradele de terapie sportivă sunt disponibile la nivel de asociat, de licență și de master. Programele asociate și de licență durează de obicei doi până la patru ani, în timp ce programele de master pot dura până la șase ani. De obicei, terapeuții sportivi trebuie să fie autorizați în statul în care practică.

Ce voi studia în timpul diplomei de terapie sportivă?
În timpul unui program de terapie sportivă, studenții vor urma cursuri de anatomie, fiziologie și kinesiologie, vor învăța, de asemenea, despre prevenirea și tratamentul rănilor, precum și despre cum să îmbunătățească performanța. De obicei, terapeuții sportivi trebuie să fie autorizați în statul în care practică.