Keystone logo

19 Sănătate Programe în Asistență medicală Medicină de urgență Servicii medicale de urgență 2024

Filtre

Filtre

  • Asistență medicală
  • Medicină de urgență
  • Servicii medicale de urgență
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Sănătate Programe în Asistență medicală Medicină de urgență Servicii medicale de urgență

Ce este un EMT?
EMT înseamnă tehnician medical de urgență. Un EMT este un profesionist calificat care oferă îngrijiri medicale de urgență pacienților aflați în nevoie. EMT-urile oferă suport vital de bază, care include RCP și utilizarea unui DEA (defibrilator extern automat). Ei sunt, de asemenea, instruiți pentru a evalua starea pacientului și pentru a oferi tratament pentru răni și boli. EMT sunt adesea primii care au intervenit la locul unei urgențe și joacă un rol vital în îngrijirea pacienților.

Cum pot deveni EMT?
Cei care doresc să devină EMT pot găsi programe la multe colegii comunitare și școli tehnice. Gradele EMT sunt disponibile atât la nivel de asociat, cât și de licență. Un program de diplomă de asociat EMT va dura de obicei doi ani, în timp ce un program de licență va dura patru ani. EMT trebuie să finalizeze un program de formare acreditat pentru a fi eligibili pentru certificare.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de EMT?
Programele de formare EMT acoperă o varietate de subiecte, inclusiv anatomie, fiziologie, proceduri medicale de urgență și farmacologie. Studenții din programele EMT vor învăța, de asemenea, despre evaluarea pacientului, semnele vitale și cum să comunice eficient cu pacienții și familiile acestora.