Burse de studiu

Bursele sunt premii financiare oferite de universități sau alte organizații educaționale pentru a sprijini financiar studenții. Bursele se acordă în funcție de necesitatea financiară, capacitatea academică, binele public, capacitatea atletică sau artistică, sau o combinație a celor de mai sus.

Bursele Keystone pentru Studenți

Keystone Academic Solutions oferă patru burse de licență în valoare de 2.000 USD fiecare. Bursele vor fi oferite studenților care au cunoștințe academice bune și sunt capabili să demonstreze o motivație de a transforma lumea prin educația lor. Creează un cont pe site-urile noastre web, apoi caută programe de studiu din întreaga lume și trimite o anchetă de studiu. Aplică pentru Bursa Keystone înainte de 31 mai 2021, trimite o scrisoare de acceptare de la una dintre universitățile enumerate pe site-urile noastre web și primește una dintre cele patru burse ale noastre pentru a ajuta la finanțarea studiilor tale!

Bursele Keystone pentru Absolvenți

Keystone Academic Solutions oferă două burse universitare în valoare de 4.000 USD și 10.000 USD. Bursele vor fi oferite studenților care au cunoștințe academice bune și sunt capabili să demonstreze o motivație de a transforma lumea prin educația lor. Creează un cont pe site-urile noastre web, apoi caută programe de studiu din întreaga lume și trimite o anchetă de studiu. Aplică pentru Bursa Keystone înainte de 31 mai 2021, trimite o scrisoare de acceptare de la una dintre universitățile enumerate pe site-urile noastre web și primește una dintre cele patru burse ale noastre pentru a ajuta la finanțarea studiilor tale!