Keystone logo

15 Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Tehnologia sănătății 2024

Filtre

Filtre

  • Studiu Postliceal
  • Asistență medicală
  • Tehnologia sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Tehnologia sănătății

Dacă sunteți în căutarea unui program de divizie inferioară introductivă sau într-o disciplină dată, câștigând un grad asociat poate fi pentru tine. Acest program este de obicei disponibil la colegii junior si comunitare, iar dacă intenționați să continuați studiile, ați putea fi capabil de a transfera creditele ulterior.

Ce este un grad asociat in domeniul tehnologiei medicale? Acest grad este un program dinamic, care introduce pe elevi instrumentele, procedurile și tehnologiile care sunt esențiale pentru serviciile moderne de îngrijire a sănătății. Deoarece accentul este pus pe tehnologie generală, mai degrabă decât un singur câmp, vă puteți aștepta la cursuri pentru a acoperi o lățime largă de cunoștințe. Unele dintre clase care pot să apară în curriculum includ colectarea probei, imunologie, flebotomie, practicile clinice si ingrijirea pacientului.

Caracterul general al programului beneficiază studenții de opțiuni de deschidere pentru o gamă largă de opțiuni de carieră.Pe masura ce industria de ingrijire a sanatatii continua sa evolueze, acest lucru poate fi un mare avantaj pentru absolvenții care câștiga grad.

Aveți posibilitatea să a obținut un raport de cheltuieli detaliat de la biroul de admitere la școală. Ei vor fi în măsură să furnizeze informațiile cele mai exacte cu privire la costul de înscriere în domeniul tehnologiei medicale programul de gradul asociat.

Una dintre cele mai populare locuri de muncă pentru studenții care câștigă un grad asociat in domeniul tehnologiei medicale este un laborator. Programul se va familiariza în mod tipic studenților cu multe dintre instrumentele care sunt prezente într-un laborator, astfel încât poziții, cum ar fi colector de probă, processer datele și rezultatele analist sunt toate potențial bune se potrivește. Alte căi de carieră, cum ar fi posturi de asistent în cabinete medicale, pot pune cunoștințele elevilor de îngrijire a sănătății de a utiliza, de asemenea. O altă poziție comună pentru absolvenții este asistent clinic, ajutând cu procedurile clinice prin utilizarea tehnologiei medicale utilizate în astfel de medii.

Anumite grade asociat sunt oferite online, și puteți fi în măsură să găsească o școală cu un program de tehnologie medicala, cu opțiuni de studiu pe distanțe lungi. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.