Keystone logo

4 Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Tehnologia sănătății Tehnologia informației medicale 2024

Filtre

Filtre

  • Studiu Postliceal
  • Asistență medicală
  • Tehnologia sănătății
  • Tehnologia informației medicale
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Tehnologia sănătății Tehnologia informației medicale

Cele mai multe grade asociate fie pregătesc candidații pentru o anumită carieră, fie își continuă educația și câștigă o diplomă de licență. Pentru studenții cu normă întreagă, o diplomă asociată poate fi de obicei finalizată în doi ani.

Ce este un grad asociat în tehnologia informației medicale? Acesta este de obicei un curs de studiu în care studenții învață despre tehnologia care joacă un rol în industria medicală modernă. Cursurile acoperă de obicei codarea medicală, anatomia, terminologia medicală, aplicațiile software și fiziologia. Persoanele fizice pot fi instruite să utilizeze aplicații informatice specifice pentru sănătate, precum și să proceseze documente medicale. Elevii pot avea chiar și posibilitatea de a explora legile privind informațiile privind sănătatea, deoarece multe documente și proceduri medicale se ocupă de informații confidențiale.

Mulți absolvenți consideră că au dezvoltat abilități în comunicare, coordonare și rezolvarea problemelor. Elevii pot deveni și ei abilitați să lucreze cu oamenii în general. Acestea sunt abilități minunate pentru a trebui să intre cu succes în forța de muncă sau să se dezvolte în afacerile personale.

Deoarece programele pot varia în funcție de școala care le oferă, prețul participării poate fluctua în mod semnificativ. Este important ca studenții să găsească un curriculum care să le corespundă nevoilor. Biroul de admitere la universitatea la alegere poate oferi informații detaliate de școlarizare.

Titularii unei diplome asociate în domeniul tehnologiei informației medicale pot fi pregătiți să intre în forța de muncă ca asistenți în dosare medicale sau tehnicieni în domeniul sănătății. Absolvenții pot să găsească locuri de muncă la birourile medicilor, la serviciile de sănătate la domiciliu și la casele de îngrijire medicală. Unii studenți aleg să-și folosească diploma asociată pentru a-și duce studiile la nivelul următor prin căutarea unei diplome de licență sau a unei certificări specializate.

Unele universități pot oferi o opțiune de a obține un grad asociat în tehnologia informației medicale on-line. Dacă sunt implicate laboratoare, poate fi disponibilă o opțiune hibridă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.