Keystone logo

26 Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Îngrijire Îngrijire 2024

Filtre

Filtre

  • Studiu Postliceal
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Îngrijire
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (26)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Studiu Postliceal Programe în Asistență medicală Îngrijire Îngrijire

Gradul asociat în asistență medicală este un grad entry-level in domeniul medical. Elevii pot deveni licențiat ca asistente medicale inregistrate dupa finalizarea cu succes a acestui program. Acest grad deschide ușa la poziții de carieră în spitale, clinici, agentiile de sanatate acasa, si casele de ingrijire medicala.

Ce este un grad asociat în asistență medicală? Aceasta este o măsură care se va dota studenții cu cunoștințele de care au nevoie pentru a fi asistente medicale profesionale. Oamenii de știință vor studia un curriculum care include chimie, nutritie, anatomie, fiziologie, psihologie, si microbiologie. Hands-on experiențe prin supravegheate oportunități clinice în setările de îngrijire a sănătății, de asemenea, parte integrantă a unui program de grad care alăptează. La finalizarea acestui grad, elevii vor fi, de obicei, pregătite să se angajeze pe calea spre o carieră medicală recompense.

Există mai multe motive pentru care elevii aleg să câștige grade asociat in asistenta medicala.Studentii sunt adesea indivizi cu abilități de oameni excelenți care sunt interesați în a ajuta pacienții. Acest grad permite un absolvent de a deveni un profesionist vital, care are grija de pacienti bolnavi și răniți în birouri, spitale, școli, tabere, sau industrii private.

Costul de a câștiga un grad asociat în asistență medicală variază în funcție de lungimea de program, școală și națiune în care se află colegiu. Pentru a obține taxe speciale de studii, se recomandă să contacteze birourile de admitere din școlile luate în considerație.

Asistente medicale lucrează în colaborare cu medicii și sub supravegherea directorilor de departamente care alăptează. Ele pot fi atribuite funcții în unități specifice, cum ar fi camerele de urgenta, clinici ambulatoriu, unitati de terapie intensiva, maternitate, sau camere de operare. Absolvenții pot deveni asistente neonatale și să aibă grijă de nou-nascuti in camere de livrare și pepiniere de spital.Ele pot deveni asistente de serviciu generale, în cazul în care acestea au o gamă largă de sarcini, cum ar fi luarea semnelor vitale, administrarea injecțiilor, înregistrând un progres și simptome, precum si asistarea chirurgi în camere de operare.

Există multe oportunități pentru a câștiga un grad asociat in asistenta medicala la școlile din întreaga lume. clase de Internet oferă flexibilitate pentru studenți pentru a finaliza lor de grade. Să se înscrie în cursuri, caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.