Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Pre-Medical Programe în Studii premedicale 2023

10 Pre-Medical Programe în Studii premedicale 2023

Prezentare generală

Pre-med reprezintă pre-medicina și este o piesă de licență disponibilă pentru studiu la multe colegii și universități din întreaga lume. Elevii au, de obicei, o opțiune de a majora într-o varietate de subiecte, atâta timp cât anumite cerințe sunt îndeplinite.

Ce sunt pre-med în pre-med? Este un program de licență care pregătește candidații pentru școli medicale și alte școli profesionale legate de sănătate. Deși cerințele cursului pot diferi în funcție de școală, există cerințe obligatorii pentru școala medicală. Acestea includ de obicei doi ani de chimie, un an de fizică cu laborator și cel puțin un an de biologie generală. Unele școli medicale și alte școli profesionale din domeniul sănătății pot necesita, de asemenea, calcul, limba engleză, știința biologică avansată și biochimia. Unele programe pot oferi studenților șansa de a obține experiențe practice în domeniul lor medical de alegere, de a face stagii la instituții medicale sau laboratoare.

Absolvenții cu un pre-med în pre-med găsi adesea că au dezvoltat abilități avansate în leadership, adaptabilitate și de rețea. Aceste abilități arată adesea bine pe un CV și pot fi benefice personal.

Deoarece pre-med este mai mult decât o orientare decât un anumit curs, costul școlarizării poate varia în funcție de școala majoră a persoanei, de durata programului și de numeroși alți factori. Elevii ar trebui să contacteze universitatea la care doresc să participe pentru detalii specifice de stabilire a prețurilor.

Majoritatea studenților urmăresc un grad pre-med cu intenții de a intra în școala medicală și de a deveni medici. Există, de obicei, multe alte opțiuni pentru studenții care decid să nu urmeze o diplomă de absolvent, incluzând legătura cu știința medicală, administratorul spitalului, specialistul în domeniul sănătății mediului, medicul sau profesorul de știință. Nursing este un alt absolvent de teren alege de multe ori, oferind alegeri, cum ar fi asistenta neonatala, asistenta chirurgicale si asistenta medicala inregistrata.

Unele cursuri pre-med pot fi disponibile pentru a studia printr-un program on-line, dar anumite cursuri ar trebui să fie frecventate în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Pre-Medical
 • Asistență medicală
 • Studii premedicale
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu