Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Sănătate Programe în Orteze 2024

6 Sănătate Programe în Orteze 2024

Prezentare generală

Ce este orteza?
Orteza este ramura medicinei care se ocupă cu proiectarea, fabricarea și montarea dispozitivelor ortetice. Dispozitivele ortetice sunt folosite pentru a susține, alinia, preveni și corecta deformările sau limitările funcționale ale sistemului osos și ale articulațiilor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Aceste dispozitive sunt folosite pentru a restabili funcția și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu tulburări musculo-scheletice.

Ce locuri de muncă pot obține în Ortezi?
Oamenii care lucrează ca orteziști sunt adesea implicați în reabilitarea pacienților în urma unei răni sau intervenții chirurgicale. Ei lucrează cu alți profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi fizioterapeuți și terapeuți ocupaționali, pentru a oferi un plan de îngrijire cuprinzător. Orteza este un domeniu în creștere, cu o cerere din ce în ce mai mare de orteziști calificați. Locuri de muncă sunt disponibile atât în sectorul public, cât și în cel privat și există oportunități de a lucra atât în spitale, cât și în comunitate.

Cum devin ortezist?
Pentru a deveni ortezist, va trebui să finalizați o calificare terțiară recunoscută în ortopedie. Aceasta este de obicei o diplomă de licență de patru ani, apoi un program postuniversitar și o rezidență de un an.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Orteză?
În timpul diplomei de ortoză, veți studia o serie de subiecte, inclusiv anatomia umană, fiziologia, biomecanica, analiza mersului și știința materialelor.

Citeste mai mult

Filtre

  • Asistență medicală
  • Medicină
  • Orteze
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu