Northern Arizona University

Introducere

Despre Northern Arizona University

Northern Arizona University este o universitate publică care oferă licență, postuniversitare și grade profesionale de înaltă calitate și valoare pentru societate. Ca student, vă aflați în centrul experienței NAU, care este ghidat de o facultate dedicat și distins angajat la predare, implicare individuală, și excelența în cercetare.

Oriunde vrei să înveți

Northern Arizona University oferă mai multe metode pentru a câștiga gradul dvs., indiferent dacă aveți de gând să studieze la campusul nostru Flagstaff, on-line sau într-una din locațiile noastre din întreaga Arizona.

Excelență în cercetarea aplicată

Universitatea este o instituție de cercetare de înaltă, oferind soluții practice la problemele care au impact asupra regiunii noastre, națiune și mondială. Studenții noștri și cercetători facultate de renume mondial lucrează împreună pentru a explora soluții pentru schimbările climatice, decalajele de sănătate ale minorităților, îmbunătățirea tehnologiei protezare și crearea unor soluții durabile pentru o mare varietate de probleme.

Taxele de studiu și costul

Noi știm cheltuielile de colegiu, uneori, poate parea descurajatoare, dar oferindu-vă cu o valoare excelenta este ceva suntem foarte dedicat:

rata de școlarizare de licență este garantat să rămână la fel timp de 4 ani. Dacă locuiți într-una din cele 14 state occidentale eligibile, de școlarizare va fi de aproximativ jumătate din out-of-stat rata de școlarizare. Studenții noștri au aproape 25 la sută mai puțin datoria student de împrumut decât media națională.

Atletism

Northern Arizona University dispune de 15 NCAA Division I de atletism echipe. Noi oferim o experiență excepțională de student-atlet, culminând cu absolvire. Programele noastre au fost onorate de mai multe ori cu prestigiosul Big Sky Cup Conferința de Președinților, care recunoaște succesul global atletic în competiție și în mediul academic.

Valorile noastre

Excelență în educație

Noi oferim un riguros, de înaltă calitate, la prețuri accesibile și de educație pentru toți studenții noștri. A se vedea diferențele uimitoare pe care mulți dintre absolvenții noștri au făcut.

succesul tau

Pentru a asigura succesul tau viitor, ne-am angajat să introducerea nevoile dumneavoastră, care învață, în centrul tot ceea ce facem. Profesorii noștri sunt distinse angajat nu numai să te invata, dar servind ca mentori si de lucru cu tine, de asemenea. Aici, sunt disponibile pentru a vă hands-on de învățare și posibilitățile de cercetare și de creație preocupări, chiar ca un student.

Educație la distanță

Este important să ne pentru a oferi tuturor studenților calificați, cu acces la învățământul superior. Prin Extins Campusuri din Arizona de Nord, puteți câștiga un grad de la mai multe locații din Arizona.

Diversitate

Sărbătorind și promovarea diversității este o piatra de temelie a universității. Pentru a ajuta la extinderea experiența dumneavoastră de învățământ, am sponsoriza o varietate de oportunități internaționale și evenimente multiculturale.

Noi promovam includerea de-a lungul întregului curriculum-ului universitar. În plus, vom crea oportunități pentru toate grupurile diverse de a împărtăși perspectivele și cunoștințele-așa toți elevii primesc o experiență de învățare bogat. Împreună, vom construi un climat campus civile, angajarea, și respectuos în cazul în care toate mediile sunt respectate.

Toți elevii sunt încurajați să participe la gama noastră largă de cluburi studențești și organizații care promovează diverse interese.

Integritate

Corectitudinea și onestitatea nu sunt doar trăsături ale unei persoane admirabile-ele sunt, de asemenea, trăsături ale organizațiilor admirabile. Ne străduim pentru doar că, și se angajează să transparența și responsabilitatea de a-și corectitudine onestitate în tot ceea ce facem. Toate cele mai recente fapte și statistici noastre pot fi găsite la Oficiul de Planificare și Cercetare instituțională.

Locații

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Întrebări