Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe  (MSc) Programe în Toxicologie în Baltimore, Statele Unite ale Americii 2023

MSc Programe în Toxicologie în Baltimore, Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

Universitatea din Maryland are cel mai mare număr de studenți înscriși în Baltimore. Acesta este apoi tractata de la Universitatea Loyola din Maryland, Universitatea din Baltimore și Universitatea de Stat Morgan.

Știința Toxicologie implică de obicei studiul de otrava, veninul, acizi și alte substanțe nocive. Elevii pot fi în măsură să învețe principii biologice și chimice generale, în timp ce a descoperi modul în care expunerea la toxine pot fi prevenite și tratate.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Un Masterat în Științe este un studiu postuniversitar urmate de studenții care deja dețin o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Un MSc durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Citeste mai mult
Domenii de studiu
  • Științe naturale (0)
  • Înapoi la categoria principală
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu