Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe  (MSc) Programe în Toxicologie în Utrecht, Ţările de Jos 2023

MSc Programe în Toxicologie în Utrecht, Ţările de Jos 2023

Prezentare generală

Utrecht este celebru pentru prezența de cultura bogată și tradiții olandeze predominante. Toți cei care sunt interesați de studierea culturii, artei sau istorie, Utrecht este unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge. Instituții, cum ar fi Universitatea din Utrecht sunt bine cunoscute pentru educație de calitate.

Știința Toxicologie implică de obicei studiul de otrava, veninul, acizi și alte substanțe nocive. Elevii pot fi în măsură să învețe principii biologice și chimice generale, în timp ce a descoperi modul în care expunerea la toxine pot fi prevenite și tratate.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Un Masterat în Științe este un studiu postuniversitar urmate de studenții care deja dețin o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Un MSc durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Citeste mai mult
Domenii de studiu
  • Științe naturale (0)
  • Înapoi la categoria principală
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu