Keystone logo

101 MSc Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (101)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală

Un program de masterat, sau de Master of Science, de obicei, are nevoie de doi ani sau mai mult pentru a finaliza atunci când elevii participă cu normă întreagă. Aceste programe sunt uneori preluate de profesioniști care doresc să își îmbunătățească posibilitățile de angajare; în acest caz, programul ar putea dura mult mai mult.

Ce este un MSc în domeniul sănătății? Acest program academic abordează multe dintre problemele cu care se confruntă administratorii de asistență medicală. Studiile pot să acopere administrarea sănătății, inovațiile farmaceutice, programele de interes public, comunicarea în domeniul sănătății, problemele de sănătate globale și managementul telemedicinei. Clasele specifice pot include experimentarea și consimțământul informat, distribuirea resurselor limitate, gestionarea nonprofiturilor, metodologii de proiectare a programelor și mecanisme socio-culturale de construcție a simptomelor.

Persoanele care obțin un Master în Studii în domeniul sănătății și-au îmbunătățit adesea abilitățile de a planifica și de a comunica cu ceilalți. Ei au lucrat adesea pentru a-și îmbunătăți abilitățile de bugetare și gestionare a timpului. Alte beneficii ale programului includ capacitatea de a gândi mai multe soluții la probleme sensibile.

Acest tip de program este adesea disponibil în întreaga lume, în setări personale și online. Este rezonabil să ne așteptăm la variații ale costurilor de școlarizare, locuință și taxe aferente. Studenții interesați ar trebui să-și cerceteze cu atenție oportunitățile.

Carierele din domeniul studiilor de sănătate pot fi recompensate pe bază personală și financiară. Elevii care intră pentru prima dată în carieră și cei care au lucrat și studiați simultan pot găsi că perspectivele lor s-au îmbunătățit la absolvire. Unele dintre posturile disponibile includ cercetător în domeniul biomedicinei, administrator pentru sănătate, director general executiv al economiei sănătății, director nonprofit și profit, ofițer al agenției guvernamentale pentru sănătate, specialist în promovarea sănătății, reprezentant de vânzări medicale, consultant în domeniul sănătății și epidemiolog. Printre alte opțiuni se numără asistentul de program în Asia și programele Geopolitics și specialistul în domeniul sănătății mediului.

Finalizarea acestui program de master este adesea un pas vital spre o carieră de carieră de succes și plină de satisfacții. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.