Keystone logo

58 MSc Programe în Asistență medicală Sănătate globală Sănătate publică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Sănătate publică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (58)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Sănătate globală Sănătate publică

Program de o diplomă de master se concentrează pe furnizarea de elevi cu mai studiu aprofundat în domeniul de alegerea lor. Acesta este un program de absolvent de nivel, care durează aproximativ doi ani pentru a finaliza. Desigur, timpul de finalizare poate varia de la școală la școală.

Ce este un Master in Sanatate Publica? O diplomă de master în sănătate publică se concentrează pe aspectele legate de management de îngrijire a sănătății, prevenirea bolilor și menținerea sănătății în cadrul publicului larg. Sănătate publică presupune informarea publicului și păstrarea membrilor fel de sănătos ca posibil prin eliminarea riscurilor și distribuirea serviciilor de sănătate. Un program de sănătate publică învață elevii cu privire la diferitele aspecte ale serviciilor de sănătate. Elevii vor studia epidemii, boli infecțioase, factori de risc, de ingrijire de geriatrie, dezastre naturale și alte situații de interes pentru sănătatea generală a pubian. Programul va acoperi, de asemenea, aspecte legate de management, administrare, etică, politici de ingrijire a sanatatii si educatie.

O persoană care obține o diplomă de master în sănătate publică este pregătită să lucreze în poziții de autoritate in domeniul și gradul poate permite persoanelor fizice de a avansa in cariera lor existente în domeniul sănătății publice. deținătorii de gradul câștiga în general, mai mult de omologii lor non-gradul de susținere a și pentru a găsi că mai multe oportunități de angajare sunt deschise pentru ei.

Costul unui program poate varia foarte mult în funcție de școală aleasă. Este mai ușor să contactați biroul de ajutor financiar la școală pentru a întreba despre costurile exacte.

Absolvenții de un program de sanatate publica sunt în stare să găsească lucrul la o varietate de domenii în cadrul comunității medicale. În funcție de cariera anterioară a unui student, el sau ea poate fi capabil să lucreze în spitale, organizații non-profit guvernamentale și alte facilități de îngrijire medicală, ca administratorul sănătatea publică sau de legătură.Titluri de locuri de munca pot include ofiter de sanatate, manager de servicii de mediu, administrator de spital, ofiter de educatie pentru sanatate, clinician si epidemiolog.

Domeniul sănătății este în continuă creștere, și cu mai multe probleme de peste riscurilor pentru sănătatea publică, domeniul sănătății publice cere solicitanților mai calificati. Este o mare de timp pentru a intra în profesia. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.