Keystone logo

26 MSc Programe în Asistență medicală Nutriție Nutriție 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Nutriție
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (26)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Nutriție Nutriție

Un grad de Master of Science poate conduce la multe beneficii profesionale. Aceste programe de grad sunt adesea oferite la instituțiile de învățământ superior studenților care au absolvit un program de licență de licență. Programele de masterat sunt adesea finalizate în termen de doi ani cu studii cu normă întreagă.

Ce este un MSc în Nutriție? Acest program de masterat acoperă de obicei sănătatea și nutriția, uneori cu un accent global. Clasele pot acoperi relația dintre nutriție și stilul de viață, impactul progresului corporativ asupra producției durabile de alimente, implicațiile fiziologice ale subnutriției asupra ciclului de viață și crizele de sănătate publică. Alte subiecte de studiu pot include insecuritatea alimentară în rândul grupurilor cu venituri mici, relația dintre dietă și boală, metodele de cercetare pentru știința sănătății și modul de elaborare și implementare a programelor de nutriție.

Absolvenții programului de masterat ar putea găsi că sunt mai capabili să înțeleagă relațiile complexe dintre sistemele aparent eliminate, cum ar fi economia și sănătatea. Cu această înțelegere, abilitățile de negociere și comunicare pot fi mai puternice. Elevii dezvoltă adesea abilități îmbunătățite de gestionare a timpului.

Persoanele fizice pot găsi oportunități de a participa la acest tip de program în întreaga lume. Cu această disponibilitate, studenții potențiali pot găsi variații largi ale costurilor. Factorii, cum ar fi locul în care se află școala, pot afecta aceste diferențe. Persoanele interesate ar trebui să contacteze școli direct pentru informații exacte.

Carierele din domeniul nutriției oferă deseori multe oportunități, astfel încât absolvenții pot alege să lucreze aproape de casă sau pot alege o poziție care implică o mulțime de călătorii. Unele dintre aceste opțiuni de carieră includ antrenor de sănătate nutrițională, dietetician executiv, consultant de servicii alimentare și director adjunct de dietetică. Alte posturi includ coordonatorul de nutriție bariatric, maestrul scrum (facilitator pentru o echipă activă de dezvoltare) și examinatorul de conformitate cu nutriția. Nutriționiștii și dieteticienii care câștigă o diplomă de master au adesea acces la promoții și la ridicări. De asemenea, aceștia pot căuta posturi de analiști de produs și de educatori publici.

Există oportunități educaționale disponibile în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.