Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 35 Masterate în Științe  (MSc) Programe în Nutriție 2023

35 MSc Programe în Nutriție 2023

Prezentare generală

Un Master of Science, sau Master, este o realizare academic recunoscut pe plan international conferit studenți care cursuri complete și testare legate de o anumită industrie sau subiect. Master of Science este în general considerată ca fiind ceva care să stimuleze câștiga potențiali și oportunități de carieră.

Doar ceea ce este un Master in Nutriție? Acest program intensiv, bazate pe știință de studiu are drept scop de a pregăti participanții pentru carieră plină și lucrative legate de stiinte nutritionale. Subiecte comune de studiu includ adesea dietetica, activitatea fizica si stiinta alimentelor, printre domenii conexe, precum și o atenție suplimentară este de multe ori dat la anumite subgenuri de nutritie si stiinta nutritionale, cum ar fi de prevenire a obezitatii, nutriție sport, nutritie scoala si de nutritie pentru femeile insarcinate.

Mulți absolvenți de programe de nutriție masterat găsi că ei sunt capabili de a câștiga mai mulți bani și sunt calificate pentru poziții mai-prestigiu decât erau înainte de a obține gradul avansat. O diplomă de master este, de asemenea, în general, necesar de cele în speranța de a preda nutritie la nivel colegiu sau universitate.

Din cauza variații considerabile între costurile de școlarizare pentru MSc în programe de nutritie din cauza unor factori, cum ar fi popularitatea de program și geografie fizica, studenții care doresc intrarea într-un anumit program curs ar trebui să contacteze școala direct de informații în timp util inscriere.

Mulți dintre cei care câștigă efectiv Master în Nutrition continua să lucreze ca nutriționiști sau comunitare, de conducere sau dieteticienilor clinice. Alții găsească modalități de a utiliza cunoștințele și skillset lor în cadrul sectorului non-profit.Ceva de lucru ca administratori de programe nutriționale pentru școli, continuând facilități de îngrijire sau organizații guvernamentale, în timp ce alții aleg să învețe subiectul într-o varietate de setări academice sau private.

Multe școli bine respectate in intreaga lume se ofere programe de nutriție on-line de master, iar multe dintre aceste programe sunt prezentate în detaliu mai larg in baza de date. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Nutriție
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (35)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu