Keystone logo

17 MSc Programe în Asistență medicală Medicină veterinară Medicină veterinară 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Medicină veterinară
  • Medicină veterinară
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Medicină veterinară Medicină veterinară

Mulți oameni din întreaga lume să decidă să urmărească un Master of Science, sau MSc, după obținerea o diplomă de licență într-un domeniu similar. diplome de master spori adesea una e câștigând potențiali și oportunitățile de carieră, și sunt, în general, recunoscute pe plan internațional.

Doar ceea ce este un Master in Medicina Veterinara? Acest program riguros, grad avansat își propune să pregătească participanții pentru cariere profitabile și plină legate de științele veterinare. Zonele comune de studiu includ în mod tipic anatomie animale, biologie și fiziologie, biochimie și și nutriționale a animalelor sunt, de asemenea, în general, acoperite. accent suplimentar este adesea plasat pe teme cum ar fi de îngrijire a animalelor și de producție, știință păsări de curte, genetica animale, microbiologie, farmacologie, toxicologie și animale tendințe de creștere, printre domeniile conexe.

De multe ori, absolvenți ai MSc în programele Medicina Veterinara au găsit că perspectivele de venit și de carieră crește după securizarea avansat grad.Mulți absolvenți găsi, de asemenea satisfacție a muncii mai puternică după utilizarea masterat lor în domeniul veterinar.

Datorită fluctuației considerabile între costurile de instruire pentru programe de medicină veterinară master, studenții care doresc intrarea în programul unei anumite școli trebuie să contacteze biroul de înscriere a școlii lui pentru ratele de școlarizare și informații precise legate.

Multe persoane care se înscriu în cadrul programelor de medicină veterinară a face acest lucru cu intenția de a în cele din urmă să lucreze ca un medic veterinar. Alții intră pe teren și găsească locuri de muncă ca tehnicieni veterinari, asistenți medic veterinar sau crescători de animale. Unii folosesc cunoștințele lor de medicină veterinară să se concentreze pe cercetare și dezvoltare animal sau într-o anumită fațetă a subgen, cum ar fi dezvoltarea creșterii animalelor sau de reproducere. Unii absolvenți opta pentru a preda medicina veterinară într-un cadru colegiu sau universitate.O diplomă de master este necesar pentru a preda la nivel de colegiu în cele mai multe țări.

Baza noastra de date servește ca o mare resursa pentru a explora mai multe programe de Medicina Veterinara oferite online și în întreaga lume. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.