Keystone logo

22 MSc Programe în Asistență medicală Medicină reproductivă 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Medicină reproductivă
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Medicină reproductivă

Un grad de Master of Science este dat la cei care au reușit cu succes cursuri de curs și examene cerute de o universitate sau o altă instituție academică. Cu un MSc, absolvenții pot avea perspective mai bune de locuri de muncă și un nivel de cunoștințe și experiență care atrage manageri de angajare.

Ce este un MSc în Medicina Reproductivă? Aceste programe oferă adesea o imagine de ansamblu asupra conceptelor și metodologiei implicate în sănătatea reproductivă și sexuală. Unele aspecte importante ale acestui studiu includ planificarea familială, sănătatea obstetrică, bolile cu transmitere sexuală și cercetarea privind sănătatea reproducerii. Programele se pot concentra pe aspectele teoretice ale genomicii sau asupra aspectelor etice ale cercetării genomice. Aspectele cruciale ale acestor programe pot implica expunerea și utilizarea echipamentelor de laborator, cum ar fi un sistem de documentare a gelului, centrifugă de mare viteză, capota laminară, incubator microbian și transiluminator UV.

În timp ce elevii participă la acest program de absolvire, aceștia își pot dezvolta abilitatea de a analiza critic informațiile și de a le comunica în mod eficient audiențelor diferite. Persoanele fizice pot dezvolta, de asemenea, abilități sporite de rezolvare a problemelor și lectură pentru abilități de înțelegere.

Costurile de participare la un program de masterat variază în mod natural de la școală la școală, în special atunci când factoring în locația instituției. Persoanele interesate ar trebui să-și exploreze opțiunile pe deplin și să contacteze școlile direct pentru a obține informații exacte.

Finalizarea programului MSc în Medicina Reproductivă poate duce la multe oportunități de recompensare. Un absolvent al programului poate găsi locuri de muncă ca coordonator de asistență pentru FIV, OR / PACU RN, asistentă de infertilitate, analist de business intelligence, asistent clinic, endocrinologie reproductivă și medic de infertilitate, manager tehnologii reproductive, tehnolog tehnologic, embriolog sau consilier în genetică. Alte oportunități profesionale variază de la pozițiile de asistent medical la o clinică de reproducere la chirurg pelvian și reconstructiv.

Studenții potențiali pot găsi oportunități de a participa la aceste programe academice situate în apropierea orașului lor natal sau într-o altă țară, atât online cât și în persoană. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.