Keystone logo

48 MSc Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Medicină
  • Medicină
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină

Concentrându-se pe un câmp din mai mult de un burlac profunzime 's grad, un Master of Science (MSc) implică un curs de studiu într-un subiect științific sau legate de știință. Un grad tipic are una până la trei ani pentru a finaliza, oferindu-le studenților cu o înțelegere mai profundă a subiectului necesare pentru a avansa profesional în diverse domenii.

Ce este un Master în Management Healthcare? Aceste programe se extindă cunoștințele studenților 's de funcționare a sistemelor de asistență medicală, precum și cerințele pentru a le sprijini, examinarea impactului economic, educație și comunicare, precum și metode operaționale. Elevii vor învăța de obicei esențiale de gestionare a cu succes toate nivelurile de o unitate îngrijire medicală și expertiza de a dezvolta abordări durabile la sistemele de sănătate. Lecții explora modalități de lucru cu profesionistilor din domeniul medical, pacienți și comunități pentru a se asigura ca asistenta de calitate este prevăzută și spitale și alte facilități funcționeze eficient și eficient.

Câștigând un Master in Healthcare Management îmbunătățește înțelegerea unui absolvent de cele mai bune practici în domeniu. Acest cunoștințe aprofundate deschide de obicei oportunități pentru promovările la funcții de conducere.

Costul de un Master of Science depinde de lățimea programului specific. Cu mai multe opțiuni disponibile la nivel internațional, verificarea cu un anumit școală este modul cel mai simplu pentru a obține o estimare.

Un Master in Healthcare Management este adesea necesar pentru a avansa la poziții de conducere în industria de asistență medicală. Diferite niveluri de locuri de muncă de management sunt disponibile la spitale și clinici, organizații medicale non-profit, și instituțiile de învățământ medical. manageri medicale supraveghea personal și să colaboreze cu medici si asistente medicale, în colaborare cu pacienții și comunități, manipularea administrarea unităților de îngrijire medicală din întreaga lume.

diplome de master pot fi obținute fie prin intermediul part-time sau full-time curriculum, iar elevii aglomerate pot prefera flexibilitatea de a lua o clasă on-line. Pentru a explora opțiunile disponibile pentru tine, căutare pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.