Keystone logo

11 MSc Programe în Infirmierie înregistrată 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Infirmierie înregistrată
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Infirmierie înregistrată

O diplomă de master în domeniul științelor medicale durează, de obicei, între doi și patru ani pentru a finaliza și deschide ușa pentru oportunități de plată mai mare decât o diplomă de licență. Acest curs riguros de studiu învață elevii o înțelegere profundă a unui câmp și îi ajută să obțină competențele profesionale de care au nevoie pentru a avea succes.

Ce este un Master in Nursing pentru RN? Acest grad se concentrează pe furnizarea de elevi cu acreditările pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată de a le preda fundamentele de asistență medicală eficiente și eficace. asistente medicale inregistrate sunt profesionisti care au completat cerințele evidențiate de o țară, de stat sau provincie, care să le permită să practice în casele de ingrijire medicala, spitale și case particulare licențiate. Elevii să ia cursuri în chimie, biologie, nutriție și de anatomie pentru a obține o înțelegere a corpului uman, precum și cursuri în teorie și practică de a dezvolta abilitățile interpersonale și medicale necesare pentru a ajuta pacienții.

Obținerea unei licențe de asistenta medicala RN deschide calea spre o cariera de sanatate stiinta de succes. Absolvenți folosesc excelente abilități interpersonale și de comunicare pentru a ajuta la o mare varietate de oameni într-un mediu în general, rapid-paced și de a lucra alături de medici și alți membri ai personalului de asistenta medicala pentru a oferi atat de rutina si asistenta de urgenta.

Costul unui grad de asistență medicală variază în funcție de instituție. Unele oferă programe de trei ani, în timp ce altele permit studenților să câștige un grad în cât mai puțin de un an. Este recomandat sa curatati cu atentie de cercetare programele de care sunteți interesat să vă asigurați că acestea se aliniază cu obiectivele tale profesionale.

Persoanele care au un Master of Science în Nursing găsi de obicei poziții competitive după absolvire. Mulți găsesc de lucru într-un departament de spital sau o clinică privată, dând examene de rutină la pacienți, asistarea în documente de asigurare și acordarea de asistență în sălile de operație din prima linie.Alții lucrează în reședințe private, ajutând persoanele în vârstă trăiesc un stil de viață activ și sănătos.

Instituțiile din toată lumea oferă programe de studii in asistenta medicala. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.