Keystone logo

7 MSc Programe în Asistență medicală Sport și exerciții medicale Fiziologia exercițiilor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Sport și exerciții medicale
  • Fiziologia exercițiilor
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Sport și exerciții medicale Fiziologia exercițiilor

Există multe programe MSc sau Master of Science disponibile pentru studenții care au absolvit cursurile de licență. Aceste programe necesită adesea aproximativ doi ani pentru a fi finalizați atunci când cercetătorii se concentrează pe studiile lor cu normă întreagă. Unele programe pot fi luate online sau cu fracțiune de normă, astfel încât profesioniștii să își poată îmbunătăți, de asemenea, pozițiile de angajare cu educație ulterioară.

Ce este un MSc în Fiziologie Exercițiu? Aceste programe de masterat s-ar putea concentra pe forța și condiționarea, testarea cardiopulmonară a exercițiilor, științele mișcării umane, nutriția sau știința sportivă. Tematica cursurilor poate include concepte de leadership și management, aspecte etice legate de sport sau de cercetare biomedicală, performanțele umane în sport, efectele fiziologice și biomecanice ale intervențiilor și aplicarea tăriei și condiționării pentru a îmbunătăți sănătatea și performanța. Participanții la program ar trebui, în general, să se aștepte să scrie propuneri de cercetare și să participe la aplicații practice ale studiilor lor.

Absolvenții cu un MSc în exercițiu Fiziologie tind să aibă o îmbunătățire a obiceiurilor de nutriție și de exerciții fizice. Acești profesioniști se bucură adesea de o sănătate generală mai bună și au adesea o înțelegere aprofundată a modului în care alimentele și opțiunile de stil de viață le-ar putea afecta viitorul. În plus, abilitățile învățate cum ar fi cum să creezi un plan îi pot ajuta în situații de carieră sau personală.

Costul obținerii acestui master poate varia de la școală la școală, mai ales că alți factori influențează prețurile. Studenții potențiali ar trebui să-și cerceteze cu atenție opțiunile atunci când aleg o universitate sau un colegiu pentru a participa.

Carierele în fiziologia exercițiilor tind să fie competitive, în special acele locuri de muncă din industria sportivă. Absolvenții programului de masterat pot găsi o muncă plăcută pentru echipele sportive naționale sau pentru organizațiile internaționale de asistență medicală. Unii participanți la program continuă să găsească locuri de muncă ca tehnicieni în agențiile de reabilitare cardiacă, în calitate de medici sau ca scriitori de cercetare. Absolvenții se pot califica pentru posturi de antrenori de fitness, fiziologi de exerciții, fiziologi de exerciții fizice și editori de conținut științific.

Oriunde oamenii doresc să-și îmbunătățească sănătatea, pot exista locuri de muncă în domeniul fiziologiei exercițiilor fizice. Căutați oportunități academice în timp ce căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.