Keystone logo

10 MSc Programe în Asistență medicală Discursul și patologia limbii 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Discursul și patologia limbii
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Asistență medicală Discursul și patologia limbii

O diplomă de master se bazează, în general, pe cunoștințele dobândite într-un program de diplomă de licență, în scopul de a ajuta elevii avans educația lor. Aceste cursuri de studiu ia de multe ori între unul și trei ani pentru a finaliza și pot fi oferite mai multe subiecte diferite.

Ce este un Master în vorbire și limbaj terapie? Acest grad este proiectat pentru a preda elevilor modul de a trata cei cu tulburari de comunicare. Elevii vor studia, în general, subiecte cum ar fi dezvoltarea vorbirii, psiholingvistică, fonetică, și percepția vorbire. De multe ori, ei vor învăța, de asemenea, cum a diagnostica si trata tulburari de limbaj comun. Cei din programul de master pot fi necesare pentru a finaliza o teză, proiect de cercetare, sau de stagiu în scopul de a absolvi.

Câștigul salarial o diplomă de master este o modalitate excelentă de a îmbunătăți abilitățile importante, cum ar fi gândirea critică, rezolvarea de probleme, și comunicarea, precum și abilități tehnice, care sunt de multe ori vitale în aplicații din lumea reală.Un număr de studenți, de asemenea, alege să urmeze acest grad, deoarece cei care au un Master castiga de multe ori mai mult și de a promova mai repede în cariera lor, apoi cei care nu.

Costul de a câștiga un Master în logopedie va varia de la elev la elev și instituție la instituție din cauza unor factori, cum ar fi diferite costurile de școlarizare, taxele structuri unice, și schimbarea costurile materialelor. Elevii ar trebui să fie sigur de a contactați școala că sunt interesați în a afla mai multe despre responsabilitățile lor financiare.

Absolvenții unui program de terapie discurs de multe ori merge pe pentru a lucra ca de vorbire sau de limbaj terapeuti, tratarea pacientilor si ajutandu-le sa invete sa depaseasca tulburari de limbaj. Terapeutii pot lucra in spitale, sistemele educaționale și practici private; acestea ar putea fi folosite de către guverne, organizații non-profit, sau corporații. Unii absolvenți aleg să meargă pe pentru a deveni cercetători. De multe ori, este nevoie de licensure și poate oferi mai multe oportunități pentru absolvenții.

Dacă doriți să câștige un Master in Logopedie, caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.