Keystone logo

Filtre

  • MSc
  • Statele Unite ale Americii
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Asistență medicală (0)Limbi străine (0)Pedagogie (0)Studii de artă (0)Studii de Drept (0)Studii de energie (0)Studii de mediu (0)Studii privind sportul și exercițiile fizice (0)Științe naturale (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Bunăstare în Cincinnati, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

MSc Programe în Bunăstare

Orașul din Cincinnati, Ohio este renumit pentru arhitectura sa istorică, echipe sportive și Festivalul de Jazz Ohio. Ea are o multime mari universități și colegii pentru a alege de la.

Studiul bunăstării se poate concentra asupra minții sau corpului. Sănătatea minții poate include consiliere pentru durere sau depresie. Starea de bine a corpului poate include terapia prin masaj sau recuperarea leziunilor. Alte obiective ale cursului pot include managementul spa și utilizarea uleiurilor terapeutice.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un Masterat în Științe este un program avansat de studiu care poate fi terminat în aproximativ doi ani. Multe școli oferă programe de MSc online sau part time, astfel ca studenții ocupați să își poată continua educația în modul cel mai convenabil pentru ei.