Keystone logo

15 Masterat Programe în Sisteme de sănătate 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Sisteme de sănătate
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Sisteme de sănătate

Absolvenții care termina cerințele pentru o diplomă de master în multe domenii diferite sunt recunoscute în calitate de experți. Acest grad post-universitare pregătește studenții pentru a continua programele de doctorat sau în a obține niveluri mai ridicate de angajare.

Ce este un Master in sistemele de sănătate? Acest grad se concentrează pe pregătirea studenților pentru a deveni profesioniști bine instruiți în controlul sistemelor informatice de ingrijire a sanatatii. Pentru că nu există o cerință de a avea dosarele medicale universale, este o mare nevoie de persoane care pot utiliza cu succes sistemele de informații. Cursurile pot include proiectarea sistemelor de sănătate, informatică, drept medical si etica. Pot fi, de asemenea, nevoie de cursuri de management și administrarea afacerilor și de sănătate. Elevii, de asemenea, să învețe cum să studieze nevoile de informare și soluții eficiente de proiectare pentru preocupările de asistenta medicala.

Elevii care au absolvit cu un master în sistemele de sănătate se află cu mai multe optiuni de cariera la absolvire.Aceste opțiuni de carieră oferă, în general o creștere a salariului și oportunități pentru responsabilitățile de conducere senior.

Costul de a câștiga o diplomă de master în sistemele de sănătate variază și este condiționată de instituție și durata programului. Pentru a afla informații specifice de cost, contactați biroul de admitere la școală, oferind gradul.

La finalizarea o diplomă de master în sistemele de sănătate, alegerea cea mai proeminentă de cariera pentru studenti este un manager de sisteme informatice sau de informații într-un cadru de ingrijire a sanatatii. Cu Preocupările probleme de confidențialitate pacientului și criminalitatea informatică, persoanele fizice educați care pot proiecta, implementa, și analiza sistemelor sunt în cerere. Absolvenții pot găsi, de asemenea, o carieră de succes la universități și centre medicale, companii de asigurări de sănătate, și de guvern și agenții non-profit. Cu de imbatranire a populatiei, perspectivele de locuri de muncă în domeniul sănătății sunt în creștere.

Cu opțiunea de a câștiga gradul dvs. on-line și o cerere în creștere pentru persoanele foarte bine pregătite în domeniul asistenței medicale, o diplomă de master în sistemele de sănătate este o decizie inteleapta. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.