Keystone logo

4 Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihiatrie 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Îngrijire mintală
  • Psihiatrie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihiatrie

Un maestru 's grad este unul dintre cele mai mari realizări disponibile prin intermediul învățământ superior. Puteți urmări de masterat 's grad După ce ' ta am obținut o diplomă de licență și să îndeplinească cerințele specificate pentru programul în cauză.

Ce este un Master in psihiatrie? Studenții înscriși în programul de un studiu psihiatrie tulburari mintale. Cursuri este conceput pentru a ajuta pe elevi extindă cunoștințele lor cu privire la modul dezvolta tulburari psihice si care afecteaza lor sunt. Abilitățile învățate includ modul de a diagnostica, trata, si de a preveni tulburari mentale. Anomalii cognitive și probleme de comportament sunt căutate să fie înțelese și tratate. Cursuri în acest program includ în mod tipic Neuroscience, patologie, psihoterapie, si medicina psihosomatica. Diverse alte clase medicale sunt adesea necesare, de asemenea.

Câștigul salarial un Master în grad de Psihiatrie este o societate plină de satisfacții, care poate culege multe beneficii pentru o viață personală și profesională 's.Gradul este aplicabilă în domeniul medical, cu oportunitati de cariera, care sunt de multe ori atât personal cât și îndeplinirea de mare de plată. Câștigul salarial studii superioare este de natură să conducă la succes mai profesionist.

De școlarizare pentru obținerea o diplomă de master variază între fiecare școală. Locație atât tine și școala va afecta costurile de școlarizare. Fiecare instituție va avea costuri diferite pentru programul său de psihiatrie, dar ar putea exista un ajutor financiar disponibil.

Există multe căi diferite de carieră psihiatrice disponibile pentru absolvenți cu diplome de master. Psihiatri medico-legale la reducerea decalajului dintre sănătatea mintală și legea. Ei studiază criminali și de multe ori ajuta la determinarea procedurilor legale. Elevii pot merge pe psihiatri devin copii care se concentrează pe diagnosticarea si tratarea copiilor cu tulburări psihice. Alții merg în domeniul psihiatriei clinice, care se concentrează pe utilizarea practicilor clinice pentru a trata boli psihice.

Dacă sunteți 're interesat in a deveni un psihiatru, atunci ar trebui să ia în considerare inscrierea in programul de gradul de master acreditat de un. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.