Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Masterat Programe în Medicină pediatrică 2023

12 Masterat Programe în Medicină pediatrică 2023

Prezentare generală

Un maestru este un grad de important care permite oamenilor să urmeze studii superioare. Un Master poate fi atins după o diplomă de licență. După gradul de master este primit, elevii pot merge pe să urmărească un doctorat.

Ce este un Master in Pediatrie? Primirea acest grad permite asistente medicale pentru a urma o cariera ca un medic asistent pediatru. Asistentele poate începe ca un medic asistenta medicala cu maestrul lor în Pediatrie si munca sub un medic. Asistentele poate decide, de asemenea, să se înscrie într-un program de doctorat și să primească doctorat în Pediatrie. Odată ce o asistentă medicală are un doctorat, el sau ea va fi în măsură pentru a vedea pacientii singur și prescrie medicamente. Practicieni asistenta medicala de multe ori primesc locul lor la cabinete individuale de practică.

Există multe beneficii pentru a primi un Master in Pediatrics. Asistentele care doresc să lucreze numai cu copii vor fi plasate într-un domeniu de specialitate de interes.Aceasta va permite, de asemenea, asistente medicale pentru a deveni practicieni asistenta medicala și câștiga un loc într-un birou privat practică dacă doresc unul. Toate aceste avantaje asemenea, duce la un salariu mai mare.

Costul de a primi un Master in Pediatrie depinde de instituția pe care doriți să participați. Asigurați-vă că pentru a contacta școlile potențiali și de a pune cât de mult costurile programului. Dacă nu vă puteți permite costurile, poti aplica pentru împrumuturi pentru studenți și subvențiile guvernamentale.

Cu un Master în Pediatrie, vă puteți aștepta să aibă mai multe opțiuni de carieră mai multe ca o asistentă medicală. Veți fi alege de top pentru locuri de muncă în unitatea de terapie intensiva neonatala sau la spitale de copii. Cu o diplomă de master, veți putea să fie un medic asistenta medicala, care vă va permite pentru a vedea pacientii pe cont propriu, dar sub supravegherea medicului. Acesta vă va oferi posibilitatea de a obține un loc de muncă într-un cabinet privat și de a lucra cu medici pediatri.

Pentru a aplica pentru un Master in Pediatrie on-line, puteți naviga școli care oferă programe online.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Medicină pediatrică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu