Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 51 Masterat Programe în Medicină 2023

51 Masterat Programe în Medicină 2023

Prezentare generală

O diplomă de master este un program de studii postuniversitare care de multe ori oferă absolvenți un avantaj competitiv în forța de muncă. Gradul avansat poate fi câștigat la colegii și universități din întreaga lume, și de multe ori, acestea pot fi, de asemenea, a câștigat on-line.

Elevii pot fi mirat, ceea ce este un Master in Healthcare Management? Acest program se pregătește studenții pentru a fi în măsură să analizeze, gestiona, și de a îmbunătăți diferite aspecte ale sistemului de sănătate. Cursurile vor acoperi domenii de advocacy, politici, și administrație, precum și multe programe va oferi studenților posibilitatea de a alege să se specializeze într-o varietate de domenii. Curriculum de obicei, constă dintr-o combinație de lucru de clasă, de cercetare, o teză, și stagiu.

De îngrijire a sănătății este unul dintre cele mai mari industrii de angajare în țară, și cei care câștigă un avantaj grad de management de asistență medicală. Există mai multe opțiuni de carieră pentru a alege de la. De lucru pot fi găsite în setările de îngrijire a sănătății tradiționale, precum și alte domenii.

Costurile asociate cu castiguri o diploma in management de îngrijire a sănătății poate varia destul de un pic de la o instituție la alta. Printre factorii importanti includ localizarea și reputația școlii și durata programului. Fiecare program poate avea de asemenea, taxe speciale care sunt necesare. Elevii sunt încurajați să ia legătura cu școlile pentru a afla ce obligațiile financiare vor fi.

Există multe oportunități de carieră pentru absolvenții de studii, cu un Master în Management Healthcare. În funcție de interesele lor, persoanele fizice pot alege să lucreze în managementul clinic de sănătate, Health Administration, management bunăstării și a politicilor, de conducere în domeniul sănătății, management de asistenta medicala, si marketing farmaceutic. Angajatorii pot include spitale, clinici, centre de îngrijire pe termen lung, companiile de asigurări de sănătate, firme farmaceutice, de consultanta in management, instituțiile financiare, și birourile federale si de stat.

Începe cercetarea și compararea școli chiar acum cu baza de date online.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Medicină
  • Medicină
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (51)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu