Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Masterat Programe în Inginerie biomedicală 2023

12 Masterat Programe în Inginerie biomedicală 2023

Prezentare generală

Studenții care doresc să continue educație lor, după obținerea o diplomă de licență de multe ori opta să se înscrie în programele de masterat. Astfel de programe sunt, de asemenea, necesare înainte de elevii pot obține diplome de doctorat. Elevii cu diplome de master dobândi cunoștințe de specialitate, care, de obicei, le poziționează pentru salarii mai mari și locuri de muncă cu mai multă responsabilitate.

Ce este un Master in Inginerie biomedicala? Inginerie biomedicala se concentrează pe analiza și proiectarea de soluții de biologie și medicină. De exemplu, un inginer biomedicale ar putea alege pentru a dezvolta un organ artificial sau un dispozitiv pentru a ajuta o persoană folosi din nou brațul. Scopul primordial al astfel de inginerie este de a spori calitatea și eficacitatea ingrijirea pacientului. În acest scop, de nivel superior de educație inginerie biomedicala presupune munca pe bază de clasă, precum și hands-on, cursuri de laborator. Elevii lucrează cu mecanica fluidelor și solide, biomateriale și cu științele biologice.

Elevii culege multe beneficii din această educație. De exemplu, o diplomă de master poate califica o persoană de a conduce o echipa de cercetare, iar studenții în continuare de multe ori abilități practice de proiectare de inginerie.

Universitățile oferă la nivel mondial de programe in inginerie biomedicala. Ca urmare, costul de astfel de programe depinde de școală. Elevii ar trebui să contacteze colegii pentru informații specifice cu privire la cheltuielile și întotdeauna de cercetare bine programelor.

Elevii care primesc grade inginerie biomedicala au mai multe opțiuni. Mulți merg la școală dentare sau medicale (sau au deja această experiență), în scopul de a utiliza aplicatii practice biomedicale in ingrijirea pacientului. Unele obține grade de drept pentru a lucra ca avocați de brevet. Inginerii biomedicale lucrează în spitale, ca parte din echipele de terapie și în laboratoare de cercetare. Ei, de asemenea, lucrează în medii de fabricație și în birourile de afaceri.

Elevii Inginerie biomedicala au posibilitatea de a lua cursuri part time sau full time.Elevii cu alte responsabilități se pot bucura de alegerea de a lua cursuri online, care oferă multe universități. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Tehnologia sănătății
  • Inginerie biomedicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu