Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Masterat Programe în Farmaceutică 2023/2024

24 Masterat Programe în Farmaceutică 2023/2024

Prezentare generală

Un program de masterat permite elevilor să obțină cunoștințe de nivel absolvent și abilități într-o disciplină specifică, după ce au terminat cursurile de licență. Elevii de obicei finalizează o diplomă de master în doi ani, deși durata programului variază de la școală la școală.

Oricine doreste o cariera plina de satisfactii in industria de asistenta medicala se poate intrebi, ce este un Master in Farmacie? Elevii care urmăresc una dintre aceste diplome de master invata cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a umple prescripțiile și consilierea pacienților. În general, studenții încep subiecți de farmacologie începători, intermediari și avansați, inclusiv chimie în profunzime. De obicei, aceștia învață despre aceste subiecte prin prelegeri, laboratoare și proiecte de colaborare. Elevii iau de multe ori o practică practică în terapie intensivă, medicină internă, boli infecțioase, pediatrie sau alt tip de farmacie. De asemenea, ei pot scrie o lucrare majoră sau pot participa la clerkships înainte de absolvire.

În timp ce lucrați la obținerea unui Master în Farmacie, participanții la programe de obicei învață să gândească critic, să aplice metoda științifică și să planifice proiecte. Aceste aptitudini îi ajută pe elevi să devină mai bine farmaciști și mai bine organizați. De asemenea, le pregătesc de obicei să fie mentori în industria farmaceutică.

Stabilirea costului exact pentru a finaliza un master în farmacie poate fi dificilă fără informații specifice de la școală cu privire la taxele generale și taxele. Înainte de înscriere, elevii aleg adesea să discute cheltuielile cu oficialii programului pentru a înțelege mai bine costurile totale.

Cei care câștigă un Master în Farmacie planifică adesea să intre imediat în lumea profesională. După primirea licențelor, mulți lucrează ca farmaciști în spitale, clinici, farmacii și alte locuri. Cei care nu lucrează direct ca farmacist adesea aderă la sectorul de afaceri ca auditori de farmacie, furnizori farmaceutici sau asociați de cercetare. Pe de altă parte, există, de obicei, un loc în mediul academic pentru absolvenții cu diplome de masterat, astfel încât unii oameni lucrează ca asistenți de cercetare, profesori de învățământ sau planificatori de studii. Între timp, unii indivizi rămân în școală prin înscrierea într-un program de doctorat.

Elevii urmăresc un Master în Farmacie într-o varietate de moduri. Unii participă la universitățile convenționale, în timp ce alții iau cursuri online sau de corespondență. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Știință farmaceutică
  • Farmaceutică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu