Keystone logo

15 Masterat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Educația sănătății 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Educația sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Educația sănătății

Programele de master oferă studenților post-bacalaureat abilitatea de a examina profund un subiect de interes, în timp ce, în general, își completează cursurile în aproximativ doi ani. Formarea cuprinzătoare și conținutul academic sporesc probabilitatea unui student de a avansa într-un domeniu de carieră care necesită instruire specializată.
Ce este un Maestru în educația pentru sănătate? Pentru studenții care doresc să obțină un avantaj în educația pentru sănătate și bunăstarea, masteratul în programul de educație pentru sănătate este ideal. Acest program va explora pe deplin relațiile dintre elementele culturale, fizice, epidemiologice și psihosociale care afectează viața sănătoasă. Cursurile ar putea include strategii în educația pentru sănătate, sănătatea populației, factorii etici și culturali în deciziile de sănătate sau dezvoltarea și implementarea programului.
Elevii care au o experiență de masterat dobândesc experiență în organizare și multi-tasking. Lucrarea scrisă oferă studenților excelente abilități de comunicare scrisă și verbală și metode de cercetare. Absolvenții pot demonstra abilități de leadership pe măsură ce pun în aplicare idei și protocoale pentru un trai sănătos.
Cursurile implicate în masteratul în educația pentru sănătate sunt disponibile atât prin învățarea la distanță, cât și prin mediile din campus. Deși multe cursuri sunt similare între instituții, unele specializări necesită stagii sau experiențe centrate pe aplicații. Acestea afectează costurile de participare și fiecare instituție va oferi un rezumat privind taxele și taxele.
Instruirea avansată, dezvoltată într-un program de absolvent, pregătește studenții pentru multe posibilități de carieră sau poate fi folosită ca bază pentru cursuri postuniversitare. În afară de a lucra ca educatori sau antrenori de sănătate, absolvenții își pot găsi aptitudinile utile pentru carieră, în calitate de analiști în domeniul sănătății publice sau specialiști în politici. Un absolvent poate folosi cunoștințele sale ca director de sănătate sau coordonator la un club de sănătate sau instituție de învățământ sau poate lucra într-un mediu medical, cum ar fi o îngrijire pe termen lung sau un loc de muncă asistată.
Un program absolvent în educația pentru sănătate pune accentul pe interrelația sănătății și mediului, creând o oportunitate de studiu influențat global sau cultural. Ca atare, un master în educația pentru sănătate poate fi urmărit fie pe plan local, fie pe glob. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.