Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Masterat Programe în Cercetarea biomedicală 2023

25 Masterat Programe în Cercetarea biomedicală 2023

Prezentare generală

O diplomă de master este un premiu educațional pe care mulți studenți îl urmăresc după obținerea unei diplome de licență. Un program de master este adesea considerat mai intens decât un program de licență. Cele mai multe programe de doctorat necesită ca studenții să fi obținut o diplomă de masterat înainte de a urma studii superioare.

Ce este un Master în Cercetări Medicale? Acest program este adesea ideal pentru studenții care au obținut deja o diplomă de licență și care doresc să urmeze o educație specializată în cercetarea medicală și antropologie. Elevii pot învăța teoriile și structurile fundamentale ale cercetării medicale pentru a se califica drept experți în domeniu. Studiind tendințele sociale și de mediu ale sănătății, studenții ar trebui, în general, să-și poată comunica cercetarea și să ofere inovații noi și avansate în materie de sănătate.

Elevii cu un Master în Cercetări Medicale au potențialul de a dobândi cunoștințe valoroase în ceea ce privește dieta și sănătatea generală, precum și conștiința culturală și ecologică. În plus, elevii din acest domeniu învață de obicei să analizeze și să comunice eficient datele, care pot fi abilități utile pe parcursul mai multor cariere.

Pregătirea pentru orice program de studii poate varia de la o instituție la alta și poate depinde de durata studiului. Multe grade de masterat durează aproximativ doi ani, dar pentru studenții potențiali interesați de diferite opțiuni, întotdeauna cercetați programe specifice și școli pentru a afla costul și durata.

Elevii care finalizează programul de obicei deschid numeroase oportunități de carieră în domeniul cercetării medicale dincolo de cel al unei diplome de licență. Aceste cariere pot include lucrul în domeniul sănătății internaționale și cercetarea medicală generală, predarea antropologiei medicale la o universitate, comunicarea promovării sănătății internaționale și multe altele.Absolvenții unui program de cercetare medicală sunt adesea capabili să aplice o fundație bine rotunjită și diversă în abordările sociale și de mediu ale cercetării medicale.

Există numeroase instituții din întreaga lume care pot oferi diferite programe de master în cercetarea medicală. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Studii biomedicale
  • Cercetarea biomedicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu